Persoonlijk Leiderschapsweekend
Koers bepalen voor de nieuwe tijd

Laat je intentie en intuïtie hand in hand gaan.

17-19 september 2021

Als je doet wat je deed, krijg je wat je kreeg..

Terug naar ‘hoe het was’, bestaat niet meer. De wereld verandert en jij ontwikkelt mee.
Dit is het moment om zaken helder te krijgen. Zodat je vol vertrouwen en innerlijke rust verder kunt. Verschaf helderheid over die (nog sluimerende) inzichten van de afgelopen tijd. En benut de opgedane levenslessen uit het verleden. Zo kun jij situaties vóór jou laten werken.

Wil jij bewust stappen zetten en vanzelfsprekend je leiderschap nemen vanuit zachte kracht? Gebruik dan dit weekend om je innerlijke wijsheid te vergroten.

Tijd voor een reset

Als je in je eentje naar antwoorden zoekt, gaan je gedachten al snel met je op de loop. De kans dat je vastloopt in je denkproces is groot. Dit komt omdat je rationele brein te beperkt is om tot die inzichten te komen. Dat vraagt iets heel anders. Antwoorden ontstaan als jij je afstemt op je intuitieve wijsheid. Deze krijgt ruimte als je even niets anders hoeft en je echt kunt ontspannen. Dan kom je bij je kern. We laten je ervaren hoe je van hieruit tot de inzichten komt waar jij naar op zoek bent.

Hoe kom jij van ‘reageren op omstandigheden’ naar creatieve kracht?

Dit weekend kijk je als een kunstenaar terug op je levensloop. Door met nieuwe ogen naar dit pad te kijken, ontstaan de antwoorden voor de toekomst. Waar ligt het goud en wat laat je achter je? We helpen je dit weekend van sluimerende inzichten naar daadkracht te komen.

Plezier, diepgang, passende oefeningen in een kleine groep en verstilling gaan daarbij hand in hand. Met ruimte voor persoonlijke begeleiding en creatieve opdrachten, Maar ook om lekker te wandelen in de uitgestrektheid van de natuur en je terug te trekken op je kamer om te schrijven of te mijmeren.

Deelnemers

Je verblijft dit weekend in een kleine groep gelijkgestemden, waarbij je werkt aan je eigen vraagstelling. Er is veel persoonlijke aandacht en we kunnen, indien nog nodig, alle veiligheidsregels goed in acht nemen.

Wat dit programma jou brengt:

  • Diepe ontspanning
  • Helderheid over jouw intentie en richting voor de komende tijd
  • Tools die je ook thuis helpen om in de flow te blijven.
  • Een diep vertrouwen in de uitvoerbaarheid van jouw intentie voor de toekomst

Wat dit programma de organisatie brengt:

  • De helicopterview die leidt tot de juiste focus en prioriteiten
  • Je creëert rust en overzicht voor je omgeving, waardoor je samen met vertrouwen vooruit kunt kijken
  • Simpele tools voor stressreductie om door te geven

Weldaad in de natuur

Voor dit weekend hebben we een prachtige retraite-plek gevonden in de Achterhoek. Daar leggen we je graag in de watten. De prachtige binnenruimtes, de bloemrijke tuinen en de bosrijke omgeving bieden een uitgelezen plek om alles uit het weekend te halen. Ook culinair zal het je aan niets ontbreken. Op tafel verschijnen kleurrijke en smaakvolle gerechten, biologisch, streekgebonden en vegetarisch.

Zakelijke offerte?

Zakelijk meedoen? Wij verzorgen een offerte op maat.

Wanneer?

Deze Deze leiderschapsretraite vindt plaats van vrijdagmiddag 17 september 2021 (17.00 uur)  t/m zondagmiddag 19 september 2021 (17.00 uur.)

 

Met individuele intake vooraf en twee online bijeenkomsten achteraf. Zo bewaak je dat je de inzichten ook toepast in de praktijk.


Begeleiders: Jolien Slavenburg en Sanne Vos

Investering

  • De investering voor de weekendretreat bedraagt € 975,— all-in*.
  • Je kunt nu gebruik maken van een vroegboektarief van €795,-
  • Je kunt ervoor kiezen je partner mee te nemen en samen deel te nemen aan het programma. Jullie betalen dan, ook na de vroegboekperiode nog, het partnertarief van € 775,- per persoon (op basis van een gezamenlijke ruime tweepersoonskamer).

Graag je voorkeur vermelden op het aanmeldingsformulier.

Bij aanmelding ontvang je als bonus de Kernwandeling: impact voor leiders. Deze begeleidt jou in 45 minuten in het brengen van je boodschap door alle weerstand heen.

*Alle bedragen zijn exclusief btw.

Wat deelnemers zeggen: