Leiderschapsretraite weekend

Back to Business 11-13 September 2020

Met 3 maanden (online) ondersteuning voor maximaal effect

Zodat je na je vakantie niet na 3 weken weer aan vakantie toe bent

Download hieronder het programmaboekje

Zomerretraite programmaboekje (1)

 Vul hier je gegevens in en ontvang het programmaboekje:

In 1 weekend helemaal ontspannen

Voor alles is gezorgd

In pittoresk klooster

Eigen kamer met badkamer

Gezond en lekker eten

Door het klooster verzorgd

Afpellen

Blokkades doorbreken

Meditatie

Leer de systematische vorm van meditatie

Je inzichten verankeren

Wandelen, zwemmen, mijmeren en schrijven

VRIJHEID IN VERANTWOORDELIJKHEID

Verantwoordelijk wordt vrijheid als je volledig kunt vertrouwen op je eigen keuzes.
In de zomervakantie geven we vaak uiting aan ons verlangen aan vrijheid en genieten van wat dit biedt. Daarna begint het “moeten” weer.

Tijdens dit weekend duiken we de verstilling in om te onderzoeken hoe je die vrijheid kunt blijven ervaren in de verantwoordelijkheid van het dagelijks leven. Dit maakt je productiever en inspirerend voor anderen. In de ondersteuning achteraf waarborgen we dat dit weekend nog heel lang doorwerkt in je drukke bestaan.

Programma

Keuzes maken vanuit je intuïtie gaat niet over hard werken, maar juist over ervaren en ermee spelen. Van dit weekend kom je als herboren terug en worden drie pijlers versterkt.

Daadwerkelijk vrijheid leren ervaren in je verantwoordelijkheid

1. We werken we met het belangrijkste Kernzakenmodel om je inzicht te geven in wat je daar nog in blokkeert en stappen zetten om dit te doorbreken.

2. Meditatie en een lichamelijke energiebalans versterken het ervaren van vrijheid in de dagelijkse drukte. Gedurende deze retraite leer je een systematische vorm van meditatie die makkelijk te integreren is in je dagelijkse routine. Uit onderzoek blijkt dat mensen die regelmatig mediteren vanuit meer rust en wijsheid besluiten nemen.

3. Ruimte voor ontspanning is belangrijk om je inzichten te verankeren. Wandelen in de kloostertuin, een plons in natuurwater en je terugtrekken om te schrijven of te mijmeren helpt om je indrukken te integreren.

Hoe voorkom je dat je terugvalt in oude gewoonten na zo’n fijn weekend?

Bij dit weekend een speciaal ontwikkeld online programma. Drie maanden lang ontvang je wekelijks tips en oefeningen om de inzichten uit de retraite te verankeren in je dagelijks leven.Zo wordt het ervaren van ontspanning en vrijheid vanzelfsprekend voor je, iedere dag, ook in tijden van drukte.

Deelnemers

Je verblijft dit weekend in een groep gelijkgestemden (maximaal 15 deelnemers).
Hierdoor spreken we dezelfde taal en benutten we vanzelfsprekend de kracht van de collectieve wijsheid.

Mocht je het gevoel hebben dat je partner past in deze energie, dan is dit de unieke mogelijkheid om samen te komen!

Wat de Zomerretraite je brengt

  • Je ervaart ruimte en vrijheid, óók in de dagelijkse druk.
  • Je krijgt tools om snel tot ontspanning en inzicht te komen in de hectiek van alle dag.
  • Je laat je minder leiden door ogenschijnlijke tegenvallers.
  • Handvatten om je vrijheid daadwerkelijk te leven.
  • Diepe ontspanning.
  • Lichaamsgerichte oefeningen en meditaties die je ook thuis helpen in de flow te blijven.

Prachtige locatie

We verblijven in de prachtige nieuwe vleugel van het Dominicanenklooster in Huissen (Gelderland). De sfeer van bezinning, bezieling en beweging maakt het klooster, samen met de kloosterlijke gastvrijheid, tot een bijzondere en inspirerende plek voor onze retraite.

Data

Je kunt je aanmelden voor dit programma (van vrijdagavond 11 september 2020 (18.30 uur) t/m zondagavond 13 september 2020 (18.30 uur)

Investering

  • Investering voor de zomer weekend retraite € 849,— all-in*, inclusief 3 maanden online begeleiding voor maximaal rendement.

Bij aanmelding ontvang je als bonus de Mini-Masterclass: “Tijd voor mezelf in alle drukte”.

Een MP3 vol praktische tips om vanaf vandaag al goed bij jezelf te blijven ipv je te laten leiden door de omstandigheden en zelfkritiek. Je ontvangt deze Mini- Masterclass direct na inschrijving.

*bedrag is exclusief btw.

Redenen om vooral niet mee te gaan..

Zelf heb ik lang de behoefte om op retraite te gaan genegeerd, om allerlei redenen.
Ik had er geen tijd voor, wilde niet te lang van huis zijn, vond het teveel druk leggen op mijn gezin of juist op mijn werktijd. Ik vond de financiële investering te groot of zat niet te wachten op mensen die ik nog niet kende. Eigenlijk leek het me vooral  een luxe ding, simpelweg omdat ik me niet goed kon voorstellen dat het me echt wat zou brengen. Inmiddels weet ik beter.

Wellicht heb jij ook zulke bezwaren. Dan is het goed te onderzoeken bij jezelf welke mogelijk gebaseerd zijn op oude overtuigingen en welke daadwerkelijk worden ingegeven door je intuïtie. Dat zal je helpen een goede afweging voor jezelf te maken. Als je wilt kijk ik daarin graag met je mee.

Wat de klanten zeggen:

Blog

Intuïtief leiderschap gevraagd!

Het integreren van je intuïtie in je leiderschap: dat leert Kernzaken leiders van nu in de leergang ‘Intuïtief leiderschap’. Neem beslissingen die goed zijn voor jezelf, de ander én voor

Share
Het nieuwe leiderschap

Voor welke uitdaging staan we en wat vraagt dit van ons in 2020? Hoe kun je een krachtige verbindende leider zijn door jezelf te zijn, authentiek en waarde gedreven, waarbij

Share
Slim en effectief vergaderen

Zit jij soms ook vol frustraties in een vergadering?Niet gek hoor, want slim en effectief vergaderen is een van meest complexe aangelegenheden op het werk. Het vraagt nogal wat om

Share