WINTER RETRAITE: koers bepalen voor 2020

Laat je intentie en intuïtie hand in hand gaan.

Weten wat voor jou belangrijk is voor 2020 is één, er elke dag naar handelen een tweede. Een goede balans tussen je zakelijke en privédoelen vraagt aandacht.

Dit weekend biedt je de ruimte om je intentie voor 2020 op verschillende levensgebieden te concretiseren en deze zo te verankeren dat je er dagelijks naar terug kan grijpen. Dit helpt je de rest van het jaar om steeds weer vanuit ontspanning, plezier en mildheid te blijven handelen. Op welke gebieden jij het accent ligt, is helemaal aan jou. Mijn persoonlijke ervaring is dat als je je doel stevig verankerd in een retraite je daar de rest van het jaar de vruchten van plukt.

Klik op het filmpje voor meer info.


Programma
Keuzes maken vanuit je intuïtie gaat niet over hard werken, maar juist over ervaren en ermee spelen. Van dit weekend kom je als herboren terug. We hebben een mooi programma voor je samengesteld waarin passende oefeningen in een kleine groep en persoonlijke verstilling hand in hand gaan. Ruimte voor ontspanning is belangrijk om je inzichten te verankeren. Neem ook de tijd om in gesprek te gaan met mij of anderen, lekker te wandelen in de uitgestrektheid van de natuur en je terug te trekken op je royale kamer om te schrijven of te mijmeren.

We adviseren je om je telefoon uit te laten zodat je de buitenwereld even op afstand houdt.

 

Deelnemers
Je verblijft dit weekend in een kleine groep gelijkgestemden (maximaal 8 deelnemers).
Hierdoor spreken we dezelfde taal en benutten we vanzelfsprekend de kracht van de collectieve wijsheid.

Mocht je het gevoel hebben dat je partner past in deze energie, dan is er nu de unieke mogelijkheid om samen te komen!

 

Redenen om vooral niet mee te gaan
Zelf heb ik lang de behoefte om op retraite te gaan genegeerd, om allerlei redenen.
Ik had er geen tijd voor, wilde niet te lang van huis zijn, vond het teveel druk leggen op mijn gezin of juist op mijn werktijd. Ik vond de financiële investering te groot of zat niet te wachten op mensen die ik nog niet kende. Eigenlijk leek het me vooral  een luxe ding, simpelweg omdat ik me niet goed kon voorstellen dat het me echt wat zou brengen. Inmiddels weet ik beter.

Wellicht heb jij ook zulke bezwaren. Dan is het goed te onderzoeken bij jezelf welke mogelijk gebaseerd zijn op oude overtuigingen en welke daadwerkelijk worden ingegeven door je intuïtie. Dat zal je helpen een goede afweging voor jezelf te maken.
Als je wil kijk ik daarin graag met je mee.

 

Prachtige locatie
De prachtige locatie, Wierschuur Nieuwland, biedt enorm veel ruimte voor ontmoeting en privacy. Kijk maar eens.

Het is stijlvol, comfortabel en duurzaam verbouwd. Wanneer je er binnenkomt, weet je meteen dat het goede dagen gaan worden.

Gelegen aan de monumentale Wierdijk in de kop van Noord-Holland, ver weg van alle hectiek, maar makkelijk bereikbaar vanuit de randstad. Er zijn kilometers lange boeren weggetjes die uitnodigen tot wandeltochten en je kunt er eindeloos over het Wad zwerven. Een oase om knopen door te hakken en nieuwe inspiratie op te doen. De Wierschuur heeft dit jaar de Arie Kepplerprijs voor herbestemming gewonnen. Laat de beelden voor zichzelf spreken in dit filmpje

https://www.mooinoord-holland.nl/mooinoord-holland-inzendingen/wierschuur-nieuwland-hippolytushoef/)

Wat deze retreat je brengt:
 • Helderheid over jouw intentie en doelen voor 2020.
 • Overzicht hoe deze zich manifesteren in verschillende levensgebieden.
 • Helder beeld over je gewenste werk-privé balans.
 • Handvatten om je intentie daadwerkelijk te leven.
 • Diepe ontspanning.
 • Lichaamsgerichte oefeningen die je ook thuis helpen om in de flow te blijven.
 • Een diep vertrouwen in de uitvoerbaarheid van jouw intentie voor 2020.
 • Gedurende het jaar op je intuïtie durven varen, zonder twijfel

 

Aanmelding
Je kunt je aanmelden voor dit programma (van vrijdagmiddag 17 januari 2020 (14.00 uur) tot en met zondagnamiddag 19 januari 2020 17.00 uur) via de groene button


Culinaire weldaad

Dit weekend zal het je werkelijk aan niets ontbreken. Er gaat een privé kok mee de ons zal verrassen met de meest kleurrijke en smaakvolle gerechten. Biologisch, streekgebonden en vegetarisch.

 

Investering

 • De investering voor de weekendretreat bedraagt € 1.562,— all-in*.  Daarvoor verblijf je in een royale kamer (19-21 m2) met eigen badkamer.
 • Je kunt ervoor kiezen je partner mee te nemen en samen deelnemen aan het programma. Voor hem of haar betaal je het partnertarief van € 999,- (op basis van een gezamenlijke ruime tweepersoonskamer).
 • Is deze retraite een privé-investering en hik je wat op tegen de kosten, dan zijn er 2 mogelijkheden:
  • Er zijn 2 kleinere, eenpersoonskamers (15 m2). Hiervoor is de prijs € 1.099,- Wie het eerst komt…
  • Je kunt ervoor kiezen om een grote kamer (minimaal 30m2) te delen met iemand, de bedden staan dan ruim uit elkaar. Ook dan is de prijs  € 1.099,-

Graag je voorkeur vermelden op het aanmeldingsformulier.

Bij aanmelding ontvang je als bonus de Mini-Masterclass: “Tijd voor mezelf in alle drukte”. Een MP3 vol praktische tips om goed bij jezelf te blijven ipv je te laten leiden door de omstandigheden en zelfkritiek. Je ontvangt deze Mini- Masterclass na inschrijving.

*Alle bedragen zijn exclusief btw.

 

 

 

Interesse?
Neem contact op voor een oriënterend gesprek.

Deze retraite vindt plaats van vrijdagmiddag 17 januari 2020 (14.00 uur)  t/m zondagmiddag 19 januari 2020 (17.00 uur.)

Begeleiders: Jolien Slavenburg en Sanne Vos

Wat klanten zeggen: