intern of extern intuïtief gericht

Verborgen Dynamieken

Antwoorden vanuit de onderstroom

29 en 30 september 2022 van 9.30 tot 17.00 uur, Nijmegen
2 november van 19.30-21.00 uur online.

Ontdek 29 & 30 september jouw verborgen dynamieken

Continue zijn wij als mens onderworpen aan nieuwe overtuigingen, ontwikkelingen en aannames in ons leven die er toe leiden dat wij bepaalde keuzes wel of niet maken. Wij maken onze keuzes op basis van ons referentiekader en proberen continue de beste keuze te maken. Ons gevoel te volgen. Het juiste te doen. Maar hoe bewust zijn wij eigenlijk echt van de dynamieken die wij niet zien? Van elementen in onze omgeving wat ons nog helderder en krachtiger kan maken?

Daar zijn deze 2 dagen voor. Aan de slag met jouw verborgen dynamieken in onze continue veranderende wereld om vanuit daar nog meer rust en vrede te ervaren om moeiteloos te leven en te leiden.

Het is onmogelijk om iets te leren, als je denkt dat je het al weet

Het verhaal van deze dag

Soms wil je doelen bereiken in je bedrijf of organisatie, maar lijkt het alsof je steeds teruggetrokken wordt in het oude. Dit kan te maken hebben met iets dat blokkeert in jezelf of juist in de omgeving, het systeem. Tijdens deze Masterclass maken we die onzichtbare aspecten die invloed hebben op het bereiken van doelen zichtbaar. Denk aan samenhangen en knelpunten in jouw team(s) of organisatie. Dit helpt om te bepalen waar jij je aandacht op kunt richten om progressie te boeken.Dit helpt om te bepalen waar jij je aandacht op richt om progressie te boeken. Je kunt met meer (zelf)vertrouwen keuzes maken die dienend zijn aan het grote geheel én waar je persoonlijk achter kunt staan.

Deze dagen helpen je om met meer (zelf)vertrouwen keuzes te maken die dienend zijn aan het grote geheel én waar je persoonlijk achter kunt staan. We werken met opstellingen; een hulpmiddel om informatie boven tafel te krijgen die anders niet beschikbaar is. Zo worden samenhangen en knelpunten in teams en organisaties zichtbaar en tastbaar gemaakt. Tevens is het een manier om helende bewegingen tot stand te brengen die tot op een diep niveau gevoeld en verwerkt worden.

Onder begeleiding van Jolien Slavenburg ga je ervaren hoe je veel meer vanuit je onderstroom kan voelen en leven. Samen aan de slag om jouw verborgen dynamieken bloot te leggen en nieuwe inzichten te verwerven.

Opstellingen werk

Sinds jaar en dag worden vele manieren toegepast om persoonlijke transformatie te realiseren. Aan de hand van opstellingen zullen wij op deze dag uitdagingen analyseren samen met jou en de andere leden van de groep. Het bijzondere aan opstellingen is dat het hele systeem van de uitdagingen wordt blootgelegd en dat hierin de verborgen dynamieken steeds duidelijker worden. Beperkende overtuigingen, verschillende perspectieven en vooral heel veel nieuwe inzichten zijn vaak het resultaat van deze manier van werken.

Door aan de slag te gaan met het hele systeem van jouw uitdaging creëer je een heel duidelijk en helder overzicht van de dynamieken die jou vooruit kunnen helpen als je begrijpt waarom deze lopen zoals ze nu lopen. Wij kijken uit naar een dag vol verwondering, verbindingen, inzichten en een krachtige rust om al jouw uitdagingen aan te gaan.

Locatie en kosten

Dit evenement zal plaatsvinden in het mooie Nijmegen waar wij zullen samenkomen op een fijne locatie waar veel ruimte is om aan de slag te gaan met onze verborgen dynamieken.

De investering voor deze dag bedraagt 1075,- (ex btw) inclusief drankjes en lunch tijdens de dag en online begeleiding achteraf.