Tweedaagse Masterclass

 

Antwoorden vanuit de onderstroom

Ben je klaar voor jouw volgende stap naar meer zelfkennis en groei vanuit rust en vertrouwen?

  • Wil je betere keuzes leren en durven maken vanuit je innerlijk weten?
  • Op zoek naar inzichten in wat er voor  jou echt toe doet?
  • Ontdekken waar jouw groei ligt voor dit moment?

Welkom op onze Masterclass! Verruim je perspectief, overstijg beperkende patronen en neem je plek in.

14 en 15 juni, Locatie Nijmegen
met 28 juni online follow-op (19.30 uur)

Het verhaal van deze dagen

Soms wil je iets bereiken maar lijkt het alsof je steeds teruggetrokken wordt in het oude. Dit kan te maken hebben met iets dat stagneert in jezelf of juist in de omgeving, het systeem. Tijdens deze Masterclass komen we tot de kern door ook die onzichtbare aspecten zichtbaar te maken. We creëren een bedding waarin je in de groep vrijuit kunt ontdekken en alles er mag zijn. Deze dagen helpen je om te bepalen waar jij je aandacht op kunt richten om een volgende stap te zetten.

Je vraag kan meer persoonlijk van aard zijn, bijvoorbeeld een keuze waar je voor staat of de vraag hoe je missie nog beter gestalte kan krijgen. Maar het kan ook dat er iets niet stroomt richting klanten, in een team of in de interne organisatie, waardoor jouw aanpak onvoldoende effect heeft.

We werken systemisch; een hulpmiddel om informatie boven tafel te krijgen die anders niet beschikbaar is. Alles ‘waar energie op zit’ kan worden opgesteld en brengt diepgaande inzichten. Zo worden knelpunten zichtbaar en tastbaar gemaakt. Tevens is het een manier om helende bewegingen tot stand te brengen die tot op een diep niveau gevoeld en verwerkt worden.

Onder begeleiding van Jolien Slavenburg en Erik Frieling ga je ervaren hoe de onderstroom ruimte kan krijgen in je leven en handelen. Samen aan de slag om verborgen dynamieken bloot te leggen en nieuwe inzichten te verwerven.

Systemische opstellingen

Sinds jaar en dag worden vele manieren toegepast om persoonlijke transformatie te realiseren. Aan de hand van systemische opstellingen zullen wij op deze dagen samen met jou en de andere leden van de groep de vragen die spelen behandelen. Het bijzondere aan opstellingen is dat het hele systeem van de vraag wordt blootgelegd en dat hierin de verborgen dynamieken steeds duidelijker worden. Het loslaten van beperkende overtuigingen, inzicht in verschillende perspectieven – en vooral meer ruimte voor jezelf – zijn vaak het resultaat van deze manier van werken.

Door aan de slag te gaan met het hele systeem van jouw vraag, creëer je een heel duidelijk en helder overzicht van de dynamieken die jou vooruit kunnen helpen als je begrijpt waarom deze lopen zoals ze nu lopen. Wij kijken uit naar twee dagen vol inzichten, verbindingen en verwondering.

Locatie en kosten

Dit programma bestaat uit 2 dagen van 9.30 tot 17.00 uur (14 en 15 juni 2023).
Locatie De vuurvlieg in Nijmegen.
Met online follow-up meeting op 28 juni om 19.30-21.00 uur.

De investering voor deze twee dagen bedraagt 779,- (ex btw) inclusief drankjes en lunches en online begeleiding achteraf.