Kernzaken

Coaches en trainers

Het is de missie van Jolien Slavenburg om in deze complexe wereld het handelen vanuit innerlijke wijsheid te versterken, middels de kracht van Intuïtief Leiderschap.
Dat kan zij niet alleen.

Een team van zelfstandige experts helpt haar deze missie vorm te geven. Deze trainers en coaches zijn actief bij in-company vragen op het gebied van intuïtief leiderschap en/of als gastdocent betrokken bij een van de leiderschapsprogramma’s.

Maak hieronder kennis met de coaches en trainers van Kernzaken.

Sanne Vos - Kernzaken

Mooi zijn de stromen die komen uit de bron van het hart.

Sanne Vos

Aandachtig leven, dat is het persoonlijke motto van Sanne Vos.
Dit geldt zowel in haar werk als onze yogadocent, meditatiecoach en retraite-specialist. Daarnaast is zij is de stem achter vele oefeningen in onze leeromgeving. Dus voor veel van onze deelnemers dagelijkse kost om naar te luisteren. Vijf jaar lang was ze tevens steun en toeverlaat als bureaumanager. Ze vond het echter tijd om deze taken over te dragen aan de jonge generatie en meer ruimte te hebben voor verstilling én haar dierbare kleindochters.

Sanne was ‘in een vorig leven’ werkzaam als makelaar en interim-manager bij woningcorporaties. Het waren functies die haar vooral energie kostten. Mede daarom zet zij zich graag in voor een organisatie als Kernzaken, waarin het draait om leiderschap in balans.

Sanne is aangesloten bij de SYN, Vereniging Samenwerkende Yogadocenten Nederland

Penny Senior

Het is Penny Seniors’ ervaring dat wanneer zij dicht bij zichzelf is en haar intuïtie volgt zij de meeste vreugde ervaart. Iets dat lange tijd niet vanzelfsprekend was in een bewogen leven. Uiteindelijk bracht dit haar bij levensmissie: mensen helpen hun ware vrijheid te ervaren. Penny werkte jarenlang als particulier adviseur bij de Rabobank toen ze besloot een andere koers te varen. Eerst door samen met haar man vorm te geven aan zijn grote droom, namelijk het opzetten van een succesvolle horeca exploitatie. Vervolgens door haar eigen missie concreet richting te geven als zelfstandig coach en adviseur.
Haar levenservaring, gerichte opleidingen en sterke intuïtie maken haar tot een integere coach en facilitator, die snel de kern van de zaak raakt en perspectief en houvast biedt voor passende keuzes.

Gecertificeerd coach in de MATRIX-methode (opheffen van blokkades in een gesprek) en in systemisch werk (opstellingen).

Penny is vaste coach in de Leergang Intuïtief Leiderschap, begeleidt mensen 1 op 1 in organisaties.

Penny Senior-Kernzaken

De schoonheid van het leven begint als je beslist jezelf te zijn.

Erik Frieling

Door meer van ons mens-zijn in het werk te brengen, zijn we beter in staat onze doelen te behalen, samen te werken en te excelleren.

Erik Frieling

Erik is een intuïtieve mensgerichte adviseur en begeleider in hart en nieren. Altijd kijkend naar de hele mens, de organisatie, de vragen die spelen en de potentie die benut kan worden. Hij is ervaren in het begeleiden van leidinggevenden, teams en organisaties bij organisatie- en veranderopgaven.

Als Certified Management Consultant (CMC) is Erik aangesloten bij de Orde van organisatiekundigen en -adviseurs (Ooa). CMC is een internationaal erkende certificering die de kwaliteit van het organisatieadviesvak waarborgt.

 LinkedIn

Marianne Geurts

Al jaren vraagt Marianne zich af: hoe verduurzaam ik het effect van (leiderschaps-)training, coaching en advies? Hoe voorkom ik symptoombestrijding? En hoe kan training en coaching iets wezenlijks bij de ander raken, zodat er écht iets duurzaams verandert?
Zij ziet in de praktijk dat dit het beste werkt als ‘ontwikkeling’ een vanzelfsprekend onderdeel in werk (en leven) is. Om dit te realiseren heeft ze de oplossing gevonden in een specifieke aanpak in een mix van online en live training & coaching die naadloos aansluit bij Kernzaken. Op haar eigen wijze, geïnspireerd door haar eigen leven, jarenlange werkervaring en professionele leermeesters.
Als bedrijfskundige startte ze haar carrière als Human Resource & Organisatie Advisor, in de profit sector. In 2006 richtte zij haar eigen onderneming op als business coachtrainer en consultant, voor zowel de profit- als de non-profit sector. Tevens verzorgde ze colleges op de vakgroep Bedrijfskunde op de Universiteit Wageningen.

Marianne is betrokken bij incompany trajecten van Kernzaken.

Marianne Geurts, coach/trainer bij Kernzaken

Laten we de potentie in samenwerkingen en in onszelf benutten, door zelfreflectie en dialoog te integreren in ons werk.

Thérèse-Janssen, coach/trainer bij Kernzaken

Als je haast hebt, is het tijd om te gaan zitten!

Thérèse Janssen

Thérèse helpt teams en individuen hun eigen krachten (weer) te ervaren, te mobiliseren en nieuwe impulsen te geven. Ze gaat de confrontatie met milde hand aan, ondersteunt, daagt uit en triggert het proces, wat om ontwikkeling vraagt. Ze intervenieert bij ingewikkelde situaties, brengt teams die moeizaam met elkaar communiceren of weerstand ervaren in beweging met elkaar. Thérèse biedt de veiligheid die voor samenwerken van belang is. Met humor en kwinkslag weet zij vertrouwen te scheppen.
In coaching stimuleert Thérèse om patronen die onbewust verder weg zijn gestopt weer opnieuw te ervaren en daar bewust nieuwe invulling aan te geven. Actief autonome keuzes kunnen maken is daarvan het resultaat.

Thérèse is een intuïtieve vakvrouw met een rationeel-effectief cognitieve therapeutische achtergrond. Ze is mindfulness trainer, gecertificeerd ZKM-coach (zelfconfrontatiemethode) en Co-Active Coach.

Organisaties zijn blij met haar inbreng!

Ester Rutten

Ester heeft altijd een goed contact gehad met haar innerlijke stem. Haar grootste drijfveer is de verbinding te zoeken met de mensen op haar levenspad. In de uitdagende rol als werkende moeder en het samenwerken hierin met haar man, heeft zij geleerd dat het om heldere en liefdevolle communicatie draait in het leven. In eerste instantie met jezelf en van daaruit met de ander. Ze ziet dat dit voor iedereen geldt, in alle situaties in het leven en dat het een heel waardevol leerproces is. Ze doet dan ook niets liever dan anderen helpen bij dit leerproces.

Ester stelt je snel op je gemak, luistert goed en stelt de juiste vragen om je te helpen je weer bewust te worden van je innerlijke stem en drijfveren. Daarbij werkt ze met effectieve technieken om oude pijn, angst en belemmerende overtuigingen los te kunnen laten. Dit zorgt voor heelheid, rust en ruimte voor jezelf en tegelijkertijd voor de ander.

Ester is als coach betrokken bij Kernzaken. Haar grote kracht ligt in het 1 op 1 werken.

Bijzonder aan Ester is haar vermogen om te luisteren zonder te oordelen, te doorgronden wie je echt bent en je aan het denken te zetten, zodat je zelf in staat bent om beslissingen te maken die voor jou goed zijn. Haar oprechte empathie en liefde voor de medemens in combinatie met haar brede kennis van diverse coaching technieken maakt dat zij in staat is snel tot de kern door te dringen. Zij is spiritueel zonder zweverig te zijn en professioneel en direct zonder directief te zijn. Als je op zoek bent naar een coach die je kan helpen om – op privé of zakelijk gebied – je eigen pad (terug) te vinden of de communicatie met anderen te verbeteren kan ik Ester van harte aanbevelen!
Lise Kjellevold
stafjurist/advocaat, orde van advocaten Gelderland
Ester Rutten, coach/trainer bij Kernzaken

Het is zo waardevol om te luisteren naar je innerlijke stem en daar trouw aan te blijven. De levensenergie kan stromen en door dit met de wereld om je heen te delen, wordt het alleen maar sterker.

Peronne Ewijk, coach bij Kernzaken

Zijn gaat over alle aspecten van ons als mens. Los van rollen of ervaringen.

Péronne Ewijk

Péronne is trainer en coach persoonlijke ontwikkeling. Intuïtief, krachtig, alert en met compassie geeft ze vertrouwen aan hen die zichzelf willen ZIJN.

“Persoonlijke – ziels- ontwikkeling is voor mij altijd leidend geweest. Actrice-ondernemer-docent-trainer-coach; iedere functie heeft me daarin verder gebracht. Alert, verbindend en met compassie voor de mens vertrouw ik intuïtief op wat er nu nodig is.”

Péronne is gastdocent in de Leergang Intuitief Leiderschap ( charismatisch presenteren). Deze training verzorgd zij op verzoek ook in-company. Daarnaast heeft ze met Jolien trajecten begeleid voor grote groepen in een internationale organisatie.

Maak ook kennis met het ondersteunende team!

Eerste kennismaking

Image

Lichtpuntje ontvangen?

Inspirerende berichtjes in je mailbox
Klik hier om je aan te melden
Image

Verbeter je resultaten drastisch

Leer je intuïtie zuiver inzetten
Klik en download praktische tips
Kernwandeling Kernzaken

Je leiderschap op een intuïtieve manier versterken?

Heldere focus in 20 minuten
Download en luister dan deze kernwandeling