Kernzaken

Het bedrijf van Jolien Slavenburg.

Het is mijn missie leiders bij hun kern te brengen, zodat ze, ook in deze tijd, hun rust en vertrouwen bewaren en helder voor ogen hebben wat hen te doen staat.

‘Ik geloof dat de vraagstukken waar organisaties zich nu voor gesteld zien, andere oplossingen vragen. Wijsheid is nodig om in de complexiteit alle mogelijkheden te betrekken. Intuïtie is daarin je meest wijze raadgever, degene die het groter geheel overziet en jouw aandeel daarin helder maakt. Het helpt je te zien wat er werkelijk speelt, krachten te bundelen en slagvaardig te handelen’.

Kernzaken reikt praktische handvatten aan om visie-rijke leiders van nu met de kracht van intuïtie in verbinding te stellen.
De aantrekkelijke missie waar Jolien met haar team naar toe werkt:

Over een paar jaar is het normaal dat in boardrooms in heel Nederland de vraag wordt gesteld: ‘Wat is jouw eerste ingeving? Wat zegt je intuïtie je hierover?’
Het functionele gebruik van intuïtie waarin Kernzaken voorop gaat, zal de komende jaren breed ingezet gaan worden in organisaties.

De wereld is uitermate complex en dat kan je bewuste denken niet aan, zo blijkt uit gedegen onderzoek.

Maak hieronder kennis met Jolien Slavenburg.

Jolien Slavenburg

Jolien Slavenburg heeft haar werk volledig toegespitst op het bekrachtigen van het nieuwe leiderschap, waarin het versterken van intuïtie een cruciale rol speelt. Zij startte haar loopbaan met de behandeling van militairen en veteranen die met een oorlogstrauma terugkeerden van onze missies. Ze ontdekte hoezeer het juiste doen op het juiste moment op de proef kan worden gesteld en wat de consequenties daarvan zijn. Deze inzichten nam ze mee naar het bedrijfsleven, waar ze nu 25 jaar directieleden en high professionals begeleidt om vanuit eigen wijsheid hun impact en draagvlak te versterken. Zowel in 1 op 1 trajecten, tijdens het begeleiden van verandertrajecten, en in intensieve groepsprogramma’s heeft ze haar sporen ruimschoots verdiend.

Jolien is tevens als docent verbonden aan Nyenrode Business University in diverse leiderschapsprogramma’s.

Varen op een sterk innerlijk kompas resulteert in persoonlijk geluk en  toekomstbestendige organisaties.

Er zijn meer mensen die Kernzaken tot een succes maken

Jolien is niet alleen

Eerste kennismaking

Image

Lichtpuntje ontvangen?

Inspirerende berichtjes in je mailbox
Klik hier om je aan te melden
Image

Verbeter je resultaten drastisch

Leer je intuïtie zuiver inzetten
Klik en download praktische tips
Kernwandeling Kernzaken

Je leiderschap op een intuïtieve manier versterken?

Heldere focus in 20 minuten
Download en luister dan deze kernwandeling