Lichtpuntje in woelige tijden

Opladen en met wijsheid kijken en handelen.

Wat vraagt deze situatie van mij?

Deze onvoorspelbare tijd vraagt jouw alertheid. Alert blijven om je niet te laten leiden door onrust, maar te blijven handelen vanuit vertrouwen, creativiteit en liefde. Hoe meer je dat doet, hoe meer je een baken bent voor anderen. De basis voor goed leiderschap. Daarin willen we je supporten.

Laten we het licht houden!

Gun jezelf een extra steun in de rug in deze tijd.  ‘Me time’ en innerlijke rust is een must om je intuïtie te herkennen en krachtig op koers te blijven in je leiderschap. Een rots in de branding zijn begint bij jouw basis.

Tijdelijk programma ivm de bijzondere omstandigheden waarin we verkeren. Kosteloos, uit service.

Dit programma biedt wekelijks support met een korte online live bijeenkomst en tussentijdse inspiratie via onze Web Academy.

Iedere dinsdagavond van 20.00 tot 20.45 uur zijn we online via een Zoom videomeeting.

De even weken maakt Jolien Slavenburg (directeur Kernzaken) een leiderschapsthema praktisch. Je leert hier hoe je stap voor stap je intuïtie kunt versterken in je leiderschap. Iedere bijeenkomst start met een korte meditatie om eerst te ontspannen en verstillen.

De oneven weken ga je met Sanne Vos (meditatie docent Kernzaken) de stilte in aan de hand van een meditatie. Vanuit deze verstilling neemt ze je mee in een filosofisch thema, dat jouw leiderschap versterkt. Haar inspiratie komt vanuit de Raja Yoga filosofie en het gedachtegoed van Een Cursus in Wonderen.

Alle meetings zijn per Zoom Teleconference Tool.

Meditaties en oefeningen worden opgenomen, zodat je er actief mee aan de slag kunt blijven via de Kernzaken Web Academy.

Wat meedoen je brengt:

  • Reflectie op de uitdagingen van dit moment
  • Bezinning op wie je bent en hoe je daarin je rol pakt
  • Handelen vanuit innerlijke rust en vertrouwen
  • Focus en energie voor krachtig leiderschap

Privacy gewaarborgd
Er is momenteel veel zorg over de privacy-gevoeligheid van zoom. We hebben ons grondig laten adviseren en als host alle instellingen aangepast om jouw veiligheid te waarborgen. Voor iedere online bijeenkomst ontvang je vooraf een mail met een aparte link en wachtwoord. Je komt in een wachtkamer waar de host je toegang geeft. Daarna wordt de wachtkamer gesloten. Er worden met zoom geen opnames van de meeting gemaakt.

Wel maken we aparte audio-opames van de meditaties en oefeningen, zodat je die ook later kunt  beluisteren via onze Kernzaken Web Academy.

Na je aanmelding ontvang je een mail met de gegevens voor de Zoomsessies en instructies over hoe je de sessies eenvoudig aan je agenda kunt toevoegen.

Extra 1: Als je meedoet, krijg je tevens toegang tot de Lichtpuntje module in onze Web Academy. Meditaties en oefeningen zijn daar terug te beluisteren.

Extra 2: Ook krijg je af en toe een Lichtpuntje in jouw inbox. Lichtpuntjes zijn korte, positieve inzichten om jouw leiderschap nog impactvoller te maken.

Jolien helpt leiders vanuit een scherpe intuïtie de juiste beslissingen te nemen voor morgen. Zij is een ervaren coach, trainer en spreker, en directeur van Kernzaken. Daarnaast is zij docent en executive coach op Business University Nyenrode.
Meer info op www.kernzaken.nl

Eerste kennismaking

Image

Lichtpuntje ontvangen?

Inspirerende berichtjes in je mailbox
Klik hier om je aan te melden
ebook Kernzaken

Verbeter je resultaten drastisch

Leer je intuïtie zuiver inzetten
Klik en download praktische tips
Kernwandeling Kernzaken

Je leiderschap op een intuïtieve manier versterken?

Heldere focus in 20 minuten
Download en luister dan deze kernwandeling