LEIDERSCHAPS-REFLECTIE

Leiderschap vraagt inzicht en onderscheidingsvermogen vanuit innerlijke stilte

Impact versterken door krachtig intuïtief handelen, vraagt een goede energiebalans. Aandacht voor verstilling, herkennen van lichaamssignalen en leren diep te ontspannen is daarbij cruciaal. Onze leiderschapsweekends laten je dit in de diepte ervaren.

Na het weekend wordt je nog enkele maanden online begeleid om ontspanning en heldere focus vast onderdeel te laten zijn van een vaak hectisch bestaan.

DRIE VARIANTEN

Kies wat het beste bij jou past.

Image

Leiderschapsreflectieweekend

Voorjaar

Versterk je natuurlijke leiderschap
Klik voor meer informatie
Koerskracht programma Kernzaken

Koerskracht programma

Persoonlijk & op maat

Tijd om te heroriënteren op jouw purpose en richting
Klik voor meer informatie
Image

Leiderschapsweekend

Najaar

Koers bepalen in een nieuwe tijd
Klik voor meer informatie

Wat deelnemers zeggen over de leiderschaps-retraites:

ImageImageImageImageImage
"Ik geef deze retraite een 9++. Het programma zat goed in elkaar, gebalanceerd, elkaar versterkend. Bijzonder om te merken wat stilte doet voor je zintuigelijke waarneming en hoe het helpt om makkelijker contact te krijgen met je intuïtie. De leeromgeving helpt bij het vasthouden en inzetten van deze inzichten, voor mezelf en voor mijn team."

Andreas de With

VP Procurement bij Uniper
"Ik geef deze retraite een 9 omdat het zo bijzonder was, omdat ik zoveel inzichten heb opgedaan. Niet gemakkelijk, maar wel heel nuttig! Geeft handvaten voor vervolg. Daarnaast: prettige sfeer, veilig, gemoedelijk, prettig, zorgvuldig en ontzettend goed verzorgd. Over alles was nagedacht. Ik ben dankbaar dat ik heb kunnen en mogen deelnemen en raad het iedereen aan!"De leeromgeving helpt bij het vasthouden en inzetten van deze inzichten, voor mezelf en voor mijn team."
Research Policy Advisor at Erasmus MC
"Ik vond deze retraite zeer goed. De persoonlijke aandacht, de veilige, inspirerende omgeving, het mooie en gebalanceerde programma, de kookkunsten. Ik ben me weer volledig bewust van het belang van stilstaan en luisteren naar je lijf, van na het werk bewust ontladen. Blij met de mooie opnames van de Yoga Nidra en de goede naslagwerken van dit bijzondere weekend."
Directeur Vastgoedregie Woningcorporatie
"Toen ik weer thuis was, kon ik de stilte in mezelf weer horen. Daar ben ik iedere keer weer zo dankbaar voor. Dit soort weekend zijn voor mij een reset. Ik weet dat ik dit nodig heb om te kunnen groeien in mijn leiderschap. Door deze momenten van stilte en reflectie op voorhand al in te plannen, heb ik gedurende het jaar voldoende stepping stones en zorg ik ervoor dat ik niet te ver of te lang uit balans raak, zodat ik te allen tijde de weg kan terugvinden en er altijd iets is om voor terug te gaan. Samen met m’n dagelijkse meditatie en oefeningen ben ik steeds beter in staat om in hectische tijden en in een dynamische werkomgeving in balans te blijven en vanuit rust te handelen."
Directeur Vastgoedregie Woningcorporatie
"In het noordelijke land van wind en water kom je met Kernzakenretraite helemaal tot jezelf. Wie ben ik, wat wil ik en vooral wie wil ik zelf zijn worden aangesproken in een veilige, prettige en stimulerende aanpak. Praten, oefeningen, lichamelijke activiteiten en heerlijk eten zorgen ervoor dat je totaal in balans huiswaarts keert. Met focus op wat voor jou vanuit rust en liefde, voor jezelf en anderen, belangrijk is."

Antionette van Rinsum

Verandermanager a.i., Motor for Change
Interesse?
Neem contact op voor een oriënterend gesprek.

Eerste kennismaking

Image

Lichtpuntje ontvangen?

Inspirerende berichtjes in je mailbox
Klik hier om je aan te melden
Image

Verbeter je resultaten drastisch

Leer je intuïtie zuiver inzetten
Klik en download praktische tips
Kernwandeling Kernzaken

Je leiderschap op een intuïtieve manier versterken?

Heldere focus in 20 minuten
Download en luister dan deze kernwandeling