Kernzaken-intuïtief leiderschap

Versterk je natuurlijk leiderschap

14-16 maart 2023
Met online ondersteuning achteraf

Vul hier je gegevens in en ontvang het programmaboekje:

Versterk je natuurlijke staat van zijn

Hoe veer je terug van onrust en geprikkeld zijn naar innerlijke rust en duidelijkheid?

Je kent ze vast, de momenten waarin alles vanzelf lijkt te gaan. Je weet innerlijk wat passend is en bent heel duidelijk naar je omgeving. Vanuit (zelf)vertrouwen neem je besluiten en geef je richting. Op zulke momenten neem je op natuurlijke wijze je leiderschap. Ook al speelt er van alles in je omgeving, jij ervaart innerlijke rust en kan van daaruit creëren.

In tal van situaties maakt deze liefdevolle staat van zijn, plaats voor irritatie, twijfel, onvrede of onrust. Dit heeft direct invloed op je impact. Hoe buig je op zulke momenten weer terug naar die innerlijke staat van vrede, waarin je zo veel effectiever bent? Daarvoor krijg je handvatten tijdens dit programma.

 

Wat je gaat ontdekken:

  • Je versterkt en verankert jouw natuurlijke staat van Zijn.

  • Je herkent sneller welke triggers jou uit die staat kunnen halen.

  • Je hebt handvatten om steeds terug te veren naar je natuurlijke leiderschap.

Wat dit programma jou en je organisatie brengt:

  • Je ervaart rust en overzicht en brengt die jouw omgeving.

  • Je kunt effectiever inspelen op situaties omdat je blik helder en minder persoonlijk gekleurd is.

  • Je ervaart meer vreugde en hebt meer energie waardoor je effectief kunt handelen.

  • Jouw voorbeeldgedrag inspireert anderen, waardoor je samen meer bereikt.

Wanneer?

Dit leiderschapreflectieprogramma is van dinsdagavond 14 tot donderdagmiddag 16 maart en vindt plaats op de prachtige locatie Hoeve Wetermans (Gelderland)

 

Met twee online bijeenkomsten achteraf. Zo bewaak je dat je de inzichten ook toepast in de praktijk.

Begeleiders: Jolien Slavenburg en Sanne Vos

Bij aanmelding ontvang je als bonus de Kernwandeling: impact voor leiders. Deze begeleidt jou in 45 minuten in het brengen van je boodschap door alle weerstand heen.

Wat deelnemers zeggen:

ImageImageImageImageImage
Ik geef dit programma een 9++. Het programma zat goed in elkaar, gebalanceerd, elkaar versterkend. Bijzonder om te merken wat stilte doet voor je zintuigelijke waarneming en hoe het helpt om makkelijker contact te krijgen met je intuïtie. De leeromgeving helpt bij het vasthouden en inzetten van deze inzichten, voor mezelf en voor mijn team.
Andreas de With
VP Procurement bij Uniper
Ik geef dit programma een 9 omdat het zo bijzonder was, omdat ik zoveel inzichten heb opgedaan. Niet gemakkelijk, maar wel heel nuttig! Geeft handvaten voor vervolg. Daarnaast: prettige sfeer, veilig, gemoedelijk, prettig, zorgvuldig en ontzettend goed verzorgd. Over alles was nagedacht. Ik ben dankbaar dat ik heb kunnen en mogen deelnemen en raad het iedereen aan!
Research Policy Advisor at Erasmus MC
Ik vond dit reflectieve programma zeer goed. De persoonlijke aandacht, de veilige, inspirerende omgeving, het mooie en gebalanceerde programma, de kookkunsten. Ik ben me weer volledig bewust van het belang van stilstaan en luisteren naar je lijf, van na het werk bewust ontladen. Blij met de mooie opnames en de goede naslagwerken van dit bijzondere weekend.
Directeur Vastgoedregie Woningcorporatie
In het noordelijke land van wind en water kom je met Kernzakenretraite helemaal tot jezelf. Wie ben ik, wat wil ik en vooral wie wil ik zelf zijn worden aangesproken in een veilige, prettige en stimulerende aanpak. Praten, oefeningen, lichamelijke activiteiten en heerlijk eten zorgen ervoor dat je totaal in balans huiswaarts keert. Met focus op wat voor jou vanuit rust en liefde, voor jezelf en anderen, belangrijk is.
Antoinette van Rinsum
Motor for change, verandermanager a.i.
Deze retraite heeft me veel opgeleverd. Zowel professioneel als persoonlijk. Door stil te staan bij je onderbewuste, lukt het juist beter om bewust keuzes te maken en naar mijn intuïtie te luisteren. Hierdoor heb ik meer grip op mijn leven en weet ik beter wat voor mij belangrijk en goed is. En door de praktische handvaten en online ondersteuning, blijft het niet bij een heerlijk weekend maar heb je langdurig profijt van deze investering in jezelf!
Karlijn Creemers