Exclusieve leiderschapsretraite

Inzicht aan de Middellandse zee

 Voor (maximaal) 3 deelnemers.

Spelen er grote transities in jouw organisatie? Deze exclusieve leiderschaps-retraiteweek is speciaal gericht op deze uitdagende situatie. Het helpt je om in zeer korte tijd inzichten en antwoorden te krijgen ten aanzien van de grote verandervraagstukken waar jij je voor gesteld ziet.

Transities kunnen onzekerheid oproepen bij de betrokkenen. Je wil je mensen vertrouwen geven en meenemen in de beweging op een verantwoordelijke en integere manier.  Tegelijkertijd vraagt deze situatie ruimte om stil te staan bij jouw koers en daarin keuzes te maken voor je eigen toekomst.

Deze exclusieve leiderschaps-retraiteweek bied je de kans om antwoord te vinden op de essentiële vragen die dit bij jou oproept. Weg van de dagelijkse realiteit, onder de optimale omstandigheden aan de Spaanse Middellandse zee ontstaan grote doorbraken met blijvend resultaat.

Het programma is volledig op maat gesneden.

Wat kun je verwachten?

Voorafgaand aan de retraite vindt er een uitgebreid intakegesprek plaats. Deze intake zorgt ervoor dat de retraite optimaal is afgestemd op jouw specifieke doelen.

Op zondagmiddag kom je aan op vliegveld Alicante, vanwaar je met de twee andere deelnemers naar je hotel wordt gebracht in Villajoyosa. Op zondagavond start de retraiteweek met een kennismakingsdiner. Je ontvangt tijdens dit diner ook je persoonlijke programma voor deze week. Dit is een combinatie van individuele begeleiding en spiegeling van je retraite-collega’s.

Tijdens de eerste helft van de week ligt de nadruk op ontspanning, het exploreren van je potentieel en het inventariseren van je mogelijkheden. We werken hierbij met verschillende technieken zodat je op een diepe laag kunt ontspannen, je hoofd rustiger wordt en je de signalen van je lichaam en zintuigen beter kunt waarnemen. Iedere dag wordt je uitgebreid individueel gecoacht op jouw doelstelling.

In de tweede helft van de week beginnen de contouren zich af te tekenen voor de toekomst. Je gaat de mogelijkheden verder uitwerken, keuzes maken en concrete stappen zetten voor de nabije toekomst.

Op de laatste avond hebben we opnieuw een gezamenlijk diner in een exclusief restaurant waar we met elkaar terugkijken, vooruitblikken en de behaalde resultaten vieren.

In de periode na de retraite vinden er een of meerdere follow-up sessies plaats waarvan we de invulling gezamenlijk bepalen bij de afronding van de retraiteweek. Deze follow-up zorgt ervoor dat je de resultaten van de retraiteweek optimaal in de dagelijkse praktijk implementeert.

Wanneer past het?
  • Je zit midden in een transitie die een grote impact heeft op jezelf en de mensen die je aanstuurt.
  • Je wil ruimte om je koers te bepalen, nu en voor de toekomst.
  • Je bent er aan toe om persoonlijk gespiegeld en uitgedaagd worden, zodat je nieuwe inzichten en antwoorden vindt op de vragen die je bezighouden.
  • Je wilt onthaasten en ontspannen, maar ook gestructureerd aan de slag.

Bekijk ook het filmpje onderaan op deze pagina met een impressie van de retraite van afgelopen februari.

Door wie

Deze week is een unieke samenwerking tussen retreatatsea en Kernzaken. Je wordt je gecoacht door Ingrid Bijl van Retreat at Sea en Jolien Slavenburg van Kernzaken. Beiden hebben een unieke vorm van begeleiding die elkaar versterkt om je doelen te realiseren. Ingrid verzorgt in deze leiderschapsretraite coachingssessies door middel van Jin Shin Jyutsu en Chi Kung en Jolien door middel van inzichtgevende gesprekken, ervaringsgerichte oefeningen en opdrachten. Alle sessies die je tijdens de retraite ontvangt, zijn specifiek afgestemd op jouw doelstelling.

Ingrid begeleidt met haar partner via retreat at sea al geruime tijd zeer succesvolle businessretraites. Ingrid en Jolien bundelen  in deze exclusieve leiderschapsretraite hun krachten om directieleden inzichten aan te rijken die bepalend zijn voor je toekomst. Deze retraite is zeer geschikt voor directieleden in de financiële sector, maar staat ook open voor andere sectoren in transitie. Deze week zal nog heel lang voor je doorwerken.

Waar

De leiderschapsretraite vindt plaats in het kleurrijke vissersdorpje Villajoyosa aan de Middellandse zee.

Verblijf

Tijdens deze individuele retraite verblijf je in een modern, sfeervol hotel ****, direct aan zee. Je kamer is zeer ruim en heeft een prachtig uitzicht op zee. Vanzelfsprekend heb je beschikking over WIFI op je kamer. Je verblijft hier op basis van volpension, dus alle maaltijden zijn inbegrepen.

Wanneer?
De volgende retraite vindt plaats in overleg. Neem contact op met Jolien Slavenburg voor meer informatie.

Wat klanten zeggen: