Leiderschaps reflectie weekend

Koers bepalen aan zee

29 november -1 december 2024

 

Met 3 maanden (online) ondersteuning voor maximaal effect

Reflecteer, ontspan, verbind, groei en bepaal jouw authentieke koers

Hoe vaak neem je nog écht de tijd voor jezelf? Om een stapje terug te doen om in jouw authentieke leiderschap te stappen?

Terug naar de basis, in verbinding met jezelf, met gelijkgestemden, en daarna vanuit innerlijke rust en wijsheid je koers bepalen voor de komende periode.
Dat is ons doel voor het leiderschapsreflectieweekend. We nodigen je daarvoor uit op de fantastische locatie “Land aan Zee” in Burgh Haamstede, Zeeland. Onder de verbindende leiding van Jolien Slavenburg en Sanne Vos nemen we dit weekend een stapje terug om er vervolgens 3 vooruit te doen.

Reflectie betekent van oudsher ‘nadenken over’ en dat werkt het best als je de wereld even ‘op pauze’ mag zetten.
Denken met hoofd, hart en buik bij onze prominente challenges, wat er op een dieper niveau van je gevraagd wordt en wat je graag wil bereiken.
Moedige keuzes maken.

Vervolgens zetten we de stap naar doen en koers bepalen.

Ga je met ons dit verbindende avontuur aan?

“Knowing yourself is the beginning of all wisdom” ~ Aristotle

In 1 weekend helemaal ontspannen

Voor alles is gezorgd

Op een bijzonder mooie locatie

Helderheid verschaffen over je gewenste pad

Gezond en lekker eten

Door de privékoks verzorgd

Afpellen

Doorbreken wat je blokkeert om je wensen te leven

Diepe ontspanning

Leer een systematische vorm van meditatie

Je inzichten verankeren

Waardoor je weet wat je toe doen staat

Versterk je intuïtief leiderschap

Wanneer verantwoordelijkheid vrijheid wordt…

 

  • Je werkt hard en kunt veel aan
  • In je ijver loop je jezelf soms voorbij 
  • Vaak kost het je moeite achteraf met volle tevredenheid terug te kijken op je acties

Dan is de kans groot dat je lijdt aan het universele misverstand: ‘ik schiet tekort’.

Wat dit leiderschapsweekend je brengt

In deze tweedaagse ontdek je hoe je het (werkende) leven meer als een spel kunt zien en dat je daarvan kunt genieten. Dit geeft ruimte om dingen meer te laten ontstaan. Zo zal het steeds minder voelen als hard moeten werken om resultaten te bereiken.

  • Leer tools om snel tot ontspanning en inzicht te komen
  • Laat je minder leiden door ogenschijnlijke tegenvallers
  • Krijg handvatten om met meer zelfcompassie in het leven te staan
  • Veranker je inzichten gedurende de drie maanden online begeleiding

Verankering

Bij dit weekend hoort een online programma. Drie maanden lang ontvang je geregeld  tips en oefeningen om de inzichten uit het weekend te verankeren in je dagelijks leven. Zo wordt het ervaren van ontspanning en vrijheid vanzelfsprekend voor je, iedere dag, ook in tijden van drukte.

Prachtige locatie

Vlakbij de uitgestrekte stranden van Zeeland, midden in de natuur van Burgh Haamstede, ben je welkom om te komen vertragen, verdiepen, verstillen.

Data en deelnemers

29 november – 1 december  2024.

Je verblijft dit weekend in een groep gelijkgestemden (maximaal 15 deelnemers). Hierdoor spreken we dezelfde taal en benutten we vanzelfsprekend de kracht van de collectieve wijsheid.

Wat deelnemers zeggen over onze leiderschaps weekends:

ImageImageImageImage
Ik geef dit weekend een 9++. Het programma zat goed in elkaar, gebalanceerd, elkaar versterkend. Bijzonder om te merken wat stilte doet voor je zintuigelijke waarneming en hoe het helpt om makkelijker contact te krijgen met je intuïtie. De leeromgeving helpt bij het vasthouden en inzetten van deze inzichten, voor mezelf en voor mijn team.
Andreas de With
VP Procurement bij Uniper
Ik geef deze leiderschapsretraite een 9 omdat het zo bijzonder was, omdat ik zoveel inzichten heb opgedaan. Niet gemakkelijk, maar wel heel nuttig! Geeft handvaten voor vervolg. Daarnaast: prettige sfeer, veilig, gemoedelijk, prettig, zorgvuldig en ontzettend goed verzorgd. Over alles was nagedacht. Ik ben dankbaar dat ik heb kunnen en mogen deelnemen en raad het iedereen aan!
Research Policy Advisor at Erasmus MC
Ik vond deze leiderschapsretraite zeer goed. De persoonlijke aandacht, de veilige, inspirerende omgeving, het mooie en gebalanceerde programma, de kookkunsten. Ik ben me weer volledig bewust van het belang van stilstaan en luisteren naar je lijf, van na het werk bewust ontladen. Blij met de mooie opnames van de Yoga Nidra en de goede naslagwerken van dit bijzondere weekend.
Directeur Vastgoedregie Woningcorporatie
Net het Leiderschapsreflectie-weekend achter de rug. Jolien en Sanne zijn ochtend- en avondrood, het begin en het einde van een stralende dag. In dit geval zelfs 3 dagen. Met 1 voor 1 zonnestralende mensen op een prachtige rustgevende plek. Op de terugweg laat ik alle indrukken landen. De wijze lessen die ik van mijn weekendgenoten heb geleerd. Een glimlach verschijnt op mijn gezicht. Van oor tot oor. Ik ben gegrond. Ik ben weer ondeugend, dus ik ben. Er volgt ongetwijfeld een volgend weekend. Hoe was het citaat van Aristoteles ook alweer? Knowing Jolien and Sanne is the beginning of all wisdom. Lieve Jolien, Sanne en weekendgenoten, I sent you all my love.
Denis Koets
Procesmanager Divosa
Copyright https://landaanzee.org/

Blog

Behoor jij tot die groeiende groep leidinggevenden die het ánders wil doen?

Voel jij aan alles dat je niet alleen je hoofd, maar ook je hart en intuïtie mee wilt nemen in je werk? Omdat je gelooft dat dit niet alleen prettig

Share
Durf dieper te duiken! Over de kracht van onderstroom in leiderschap

In leiderschap worden we vaak geconfronteerd met uitdagingen die dieper gaan dan wat aan de oppervlakte zichtbaar is. Het begrijpen en navigeren van deze 'onderstroom' is essentieel voor het versterken van veerkracht en het stimuleren van groei. Zowel op persoonlijk als op organisatieniveau.

Share
Terug naar de kern

Jan-Willem, bestuurlijk vertegenwoordiger bij UWV, nam deel aan de leergang Intuïtief Meesterschap vanuit zijn verlangen om nog completer te worden als mens en leidinggevende en daarin zijn gevoel en intuïtie meer ruimte te geven. Hij neemt ons mee in zijn reis naar zelfontdekking en de impact op zijn leiderschap zijn niet alleen eye-openers, maar bieden ook stof tot nadenken.

Share