Leiderschapsreflectie weekend

Versterk je intuïtief leiderschap

29 september-1 oktober 2023

 

Met 3 maanden (online) ondersteuning voor maximaal effect

Reflecteer, ontspan, verbind, groei en bepaal jouw authentieke koers

Hoe vaak neem je nog écht de tijd voor jezelf? Om een stapje terug te doen om in jouw authentieke leiderschap te stappen?

Terug naar de basis, in verbinding met jezelf, met gelijkgestemden, en daarna vanuit innerlijke rust en wijsheid je koers bepalen voor de komende periode.
Dat is ons doel voor het leiderschapsreflectie weekend in Winterswijk. Onder de verbindende leiding van Jolien Slavenburg en Sanne Vos nemen we
dit weekend een stapje terug om er vervolgens 3 vooruit te doen.

Reflectie betekent van oudsher ‘nadenken over’ en dat werkt het best als je de wereld even ‘op pauze’ mag zetten.
Stilstaan bij onze prominente challenges, wat er op een dieper niveau van je gevraagd wordt en wat je graag wil bereiken.

Vervolgens zetten we de stap naar doen en koers bepalen.

Ga je met ons dit verbindende avontuur aan? Wij zien je graag op de prachtige locatie Hof van Kairos in Winterswijk!

“Knowing yourself is the beginning of all wisdom” ~ Aristotle

In 1 weekend helemaal ontspannen

Voor alles is gezorgd

Op een bijzonder mooie locatie

Helderheid verschaffen over je gewenste pad

Gezond en lekker eten

Door de privékoks verzorgd

Afpellen

Doorbreken wat je blokkeert om je wensen te leven

Diepe ontspanning

Leer een systematische vorm van meditatie

Je inzichten verankeren

Waardoor je weet wat je toe doen staat

Versterk je intuïtief leiderschap
hof van kairos

Wanneer verantwoordelijkheid vrijheid wordt…

 

  • Je werkt hard en kunt veel aan
  • In je ijver loop je jezelf soms voorbij 
  • Vaak kost het je moeite achteraf met volle tevredenheid terug te kijken op je acties

Dan is de kans groot dat je lijdt aan het universele misverstand: ‘ik schiet tekort’.

Wat dit leiderschapsweekend je brengt

In deze tweedaagse ontdek je hoe je het (werkende) leven meer als een spel kunt zien en dat je daarvan kunt genieten. Dit geeft ruimte om dingen meer te laten ontstaan. Zo zal het steeds minder voelen als hard moeten werken om resultaten te bereiken.

  • Leer tools om snel tot ontspanning en inzicht te komen
  • Laat je minder leiden door ogenschijnlijke tegenvallers
  • Krijg handvatten om speelsheid en vrijheid te ervaren, óók in de dagelijkse hectiek
  • Veranker je inzichten gedurende de drie maanden online begeleiding

Verankering

Bij dit weekend hoort een speciaal ontwikkeld online programma. Drie maanden lang ontvang je wekelijks tips en oefeningen om de inzichten uit het weekend te verankeren in je dagelijks leven. Zo wordt het ervaren van ontspanning en vrijheid vanzelfsprekend voor je, iedere dag, ook in tijden van drukte.

Prachtige locatie

We verblijven in het prachtige Hof van Kairos in Winterswijk. De sfeer van bezinning, bezieling en beweging maakt het hof, samen met de hoffelijke gastvrijheid, tot een bijzondere en inspirerende plek voor ons reflectie weekend.

Data en deelnemers

Je kunt je aanmelden voor dit programma (van vrijdagavond 29 september 2022 (18.30 uur) t/m zondagavond 1 oktober 2023 (16.00 uur).

Je verblijft dit weekend in een groep gelijkgestemden (maximaal 15 deelnemers). Hierdoor spreken we dezelfde taal en benutten we vanzelfsprekend de kracht van de collectieve wijsheid.

Wat deelnemers zeggen over onze leiderschapsweekends:

ImageImageImage
Ik geef dit weekend een 9++. Het programma zat goed in elkaar, gebalanceerd, elkaar versterkend. Bijzonder om te merken wat stilte doet voor je zintuigelijke waarneming en hoe het helpt om makkelijker contact te krijgen met je intuïtie. De leeromgeving helpt bij het vasthouden en inzetten van deze inzichten, voor mezelf en voor mijn team.
Andreas de With
VP Procurement bij Uniper
Ik geef deze leiderschapsretraite een 9 omdat het zo bijzonder was, omdat ik zoveel inzichten heb opgedaan. Niet gemakkelijk, maar wel heel nuttig! Geeft handvaten voor vervolg. Daarnaast: prettige sfeer, veilig, gemoedelijk, prettig, zorgvuldig en ontzettend goed verzorgd. Over alles was nagedacht. Ik ben dankbaar dat ik heb kunnen en mogen deelnemen en raad het iedereen aan!
Research Policy Advisor at Erasmus MC
Ik vond deze leiderschapsretraite zeer goed. De persoonlijke aandacht, de veilige, inspirerende omgeving, het mooie en gebalanceerde programma, de kookkunsten. Ik ben me weer volledig bewust van het belang van stilstaan en luisteren naar je lijf, van na het werk bewust ontladen. Blij met de mooie opnames van de Yoga Nidra en de goede naslagwerken van dit bijzondere weekend.
Directeur Vastgoedregie Woningcorporatie

Blog

Vakantie-lichtheid in een verantwoordelijk bestaan

Ook jij kent beslist die bijzondere vakantie-lichtheid! De lichtheid die vanzelf ontstaat, wanneer tijd en moeten geen factor zijn. De kracht van vakantie is dat je beter stilstaat bij wat jou

Share
Leiderschap vanuit ontspanning of druk?

Ook zo genoten van de vakantie, wanneer tijd en moeten geen factor zijn. Je hoofd verstilt, je ervaart je omgeving intenser. Minder ruimte voor alle beslommeringen, meer ruimte voor jouw kern.

Share
Hoe ga jij de vakantie in?

Kijk je uit naar je vakantie? Genieten van de vrijheid die ontstaat, wanneer tijd en ‘moeten’ even geen factor zijn. Toch kan ontspannen op vakantie lastig zijn, zeker bij de start.

Share