Leiderschaps reflectie weekend

Versterk je natuurlijk leiderschap

1-3 maart 2024

Met 3 maanden (online) ondersteuning voor maximaal effect

Reflecteer, ontspan, verbind, groei en bepaal jouw authentieke koers

Hoe vaak neem je nog écht de tijd voor jezelf? Om een stapje terug te doen om in jouw authentieke leiderschap te stappen?

Terug naar de basis, in verbinding met jezelf, met gelijkgestemden, en daarna vanuit innerlijke rust en wijsheid je koers bepalen voor de komende periode.
Dat is ons doel voor het leiderschapsreflectie weekend in Winterswijk. Onder de verbindende leiding van Jolien Slavenburg en Sanne Vos nemen we
dit weekend een stapje terug om er vervolgens 3 vooruit te doen.

Reflectie betekent van oudsher ‘nadenken over’ en dat werkt het best als je de wereld even ‘op pauze’ mag zetten.
Denken met hoofd, hart en buik bij onze prominente challenges, wat er op een dieper niveau van je gevraagd wordt en wat je graag wil bereiken.
Moedige keuzes maken.

Vervolgens zetten we de stap naar doen en koers bepalen.

Ga je met ons dit verbindende avontuur aan? Wij zien je graag op de prachtige locatie Hof van Kairos in Winterswijk!

“Knowing yourself is the beginning of all wisdom” ~ Aristotle

In 1 weekend helemaal ontspannen

Voor alles is gezorgd

Op een bijzonder mooie locatie

Helderheid verschaffen over je gewenste pad

Gezond en lekker eten

Door de privékoks verzorgd

Versterk je intuïtief leiderschap
Afpellen

Doorbreken wat je blokkeert om je wensen te leven

Diepe ontspanning

Leer een systematische vorm van meditatie

Je inzichten verankeren

Waardoor je weet wat je toe doen staat

hofvankairos-fotos-16

Herken je dit?

Voel jij je soms overweldigd door je eigen ambitie en streven om het goed te doen? En merk je dat je achteraf moeite hebt om volledig tevreden terug te kijken op je inspanningen?  Als dit je bekend in de oren klinkt, dan is dit leiderschapsweekend de perfecte kans om te leren loslaten en te groeien.

Het is tijd om af te rekenen met het universele misverstand: ‘ik schiet tekort’. Juist dit misverstand weerhoud ons ervan om moedige keuzes te maken, om dat te doen wat er echt toe doet.

Tijdens deze tweedaagse reis zul je niet alleen ontspannen, maar ook diepgaande inzichten opdoen die een blijvende impact zullen hebben. We onderzoeken essentiële thema’s en leren je op een andere manier je licht te laten schijnen op de zaken die je belemmeren in je natuurlijke groei. Dit nieuwe perspectief zal ruimte scheppen voor het versterken van je natuurlijke leiderschapsstijl, waardoor hard werken om resultaten te behalen steeds meer tot het verleden zal behoren.

Wat dit leiderschapsweekend je brengt

  • Leer krachtige tools om snel tot ontspanning en diepgaand inzicht te komen.
  • Ontwikkel praktische handvatten om met meer (zelf)compassie en mildheid in het leven te staan.
  • Versterk je natuurlijke leiderschap en zet moedige stappen
  • Veranker je verworven inzichten gedurende drie maanden online begeleiding, zodat de veranderingen echt beklijven.

Klaar om jouw leiderschapspotentieel volledig te benutten? Meld je nu aan voor dit transformatieve weekend!

Verankering

Bij dit weekend hoort een online programma. Drie maanden lang ontvang je geregeld  tips en oefeningen om de inzichten uit het weekend te verankeren in je dagelijks leven. Zo wordt het ervaren van ontspanning en vrijheid vanzelfsprekend voor je, iedere dag, ook in tijden van drukte.

Prachtige locatie

We verblijven in het prachtige Hof van Kairos in Winterswijk. De sfeer van bezinning, bezieling en beweging maakt het hof, samen met de hoffelijke gastvrijheid, tot een bijzondere en inspirerende plek voor ons reflectie weekend.

Data en deelnemers

Het programma start op vrijdagavond 1 maart om 18.30 uur en eindigt op zondag 3 maart 2024 om 17.00 uur.

Je verblijft dit weekend in een groep gelijkgestemden (maximaal 15 deelnemers). Hierdoor spreken we dezelfde taal en benutten we vanzelfsprekend de kracht van de collectieve wijsheid.

Wat deelnemers zeggen over onze leiderschaps weekends:

ImageImageImage
Ik geef dit weekend een 9++. Het programma zat goed in elkaar, gebalanceerd, elkaar versterkend. Bijzonder om te merken wat stilte doet voor je zintuigelijke waarneming en hoe het helpt om makkelijker contact te krijgen met je intuïtie. De leeromgeving helpt bij het vasthouden en inzetten van deze inzichten, voor mezelf en voor mijn team.
Andreas de With
VP Procurement bij Uniper
Ik geef deze leiderschapsretraite een 9 omdat het zo bijzonder was, omdat ik zoveel inzichten heb opgedaan. Niet gemakkelijk, maar wel heel nuttig! Geeft handvaten voor vervolg. Daarnaast: prettige sfeer, veilig, gemoedelijk, prettig, zorgvuldig en ontzettend goed verzorgd. Over alles was nagedacht. Ik ben dankbaar dat ik heb kunnen en mogen deelnemen en raad het iedereen aan!
Research Policy Advisor at Erasmus MC
Ik vond deze leiderschapsretraite zeer goed. De persoonlijke aandacht, de veilige, inspirerende omgeving, het mooie en gebalanceerde programma, de kookkunsten. Ik ben me weer volledig bewust van het belang van stilstaan en luisteren naar je lijf, van na het werk bewust ontladen. Blij met de mooie opnames van de Yoga Nidra en de goede naslagwerken van dit bijzondere weekend.
Directeur Vastgoedregie Woningcorporatie

Blog

Behoor jij tot die groeiende groep leidinggevenden die het ánders wil doen?

Voel jij aan alles dat je niet alleen je hoofd, maar ook je hart en intuïtie mee wilt nemen in je werk? Omdat je gelooft dat dit niet alleen prettig

Share
Durf dieper te duiken! Over de kracht van onderstroom in leiderschap

In leiderschap worden we vaak geconfronteerd met uitdagingen die dieper gaan dan wat aan de oppervlakte zichtbaar is. Het begrijpen en navigeren van deze 'onderstroom' is essentieel voor het versterken van veerkracht en het stimuleren van groei. Zowel op persoonlijk als op organisatieniveau.

Share
Terug naar de kern

Jan-Willem, bestuurlijk vertegenwoordiger bij UWV, nam deel aan de leergang Intuïtief Meesterschap vanuit zijn verlangen om nog completer te worden als mens en leidinggevende en daarin zijn gevoel en intuïtie meer ruimte te geven. Hij neemt ons mee in zijn reis naar zelfontdekking en de impact op zijn leiderschap zijn niet alleen eye-openers, maar bieden ook stof tot nadenken.

Share