Leergang Intuïtief Meesterschap

Jaarprogramma

Je beseft dat de huidige omstandigheden een nieuw type leiderschap van je vraagt. Maak de juiste keuzes vanuit wijsheid, versterk je innerlijk kompas en leer verstillen om zo versnelling en bloei te genereren.

Waarom zou je een leergang Intuïtief Meesterschap volgen?

Je draagt grote verantwoordelijkheden,  je hebt daarvoor je managementvaardigheden prima op orde, maar wil meer uit jezelf halen als leider. Hoe zou het zijn om tools te leren waar je de rest van je carrière profijt van hebt en die ook je persoonlijke leven positief beïnvloeden?

Intuïtie als vliegwiel voor het bereiken van persoonlijk meesterschap

In de leergang Intuïtief Meesterschap krijg je de handvatten om vanuit ontspanning en persoonlijke reflectie betere resultaten te bereiken. Je zult ontdekken dat je hierdoor anderen makkelijker aanstuurt en stimuleert en tegelijk meer innerlijke vrede creëert.

Je neemt met meer gemak de juiste besluiten vanuit verbinding en daadkracht. Je doorziet sneller wat er speelt en wat er nodig is. En je creëert makkelijker draagvlak in contact met anderen in het speelveld.


Blended learning

In dit uitgebalanceerde programma is blended learning het uitgangspunt. Groepsinteractie, persoonlijke coaching en e learning wisselen elkaar af. High impact en toch inpasbaar in een drukke agenda.

De start-assessments vinden doorlopend plaats.

Download hieronder de brochure en ontvang praktische en inhoudelijke informatie vanuit onze web-academy in je mailbox. Neem ook gerust contact op voor meer informatie van ons of oud deelnemers.

Kies voor de reguliere versie of voor de maatwerkvariant.

Kernzaken-Intuïtief Leiderschap 9 maanden programma op maat

Deze transitie van een tijdperk, waarin verandering de enige constante is, vraagt een nieuw type leiderschap, waarin jij voorloper mag zijn!

Jolien Slavenburg-Intuïtief Leiderschap 9 maanden programma

Ga je mee op reis?

Wat deze leergang je oplevert:

  • Je leert:
  • De kracht van je intuïtie aanboren en zo versnellen in keuzes  en productiever zijn.
  • Je intuïtie aan te boren om je creatieve en vernieuwende kracht te vergroten.
  • Je sensitiviteit en communicatie versterken, waardoor je anderen mee kan nemen in complexe situaties.
  • Antwoorden vinden op jouw belangrijkste persoonlijke en zakelijke keuzes van dit moment.
  • Hoe je waardevolle intuïtieve ingevingen onderscheidt van impulsen en emoties.
  • Een baken zijn voor anderen in alle onzekerheid van een maatschappij in transitie.
  • Je aantrekkingskracht op je omgeving vergroten, doordat je authenticiteit, zelfvertrouwen en rust uitstraalt.
  • Taal om zakelijk over intuïtie te spreken, zodat intuïtie meer ruimte krijgt in jouw context.
  • Hoe je met lichtheid en gemak richting en leiding geeft.
Maakt dit je enthousiast en wakker?
Nu is het moment! Neem gelijk contact op voor een oriënterend gesprek.
Brochure
We hebben alle informatie over deze leergang verzameld in een brochure. Wil je deze downloaden?

Wat deelnemers zeggen:

ImageImageImageImageImageImageImageImageImageImage
Een zeer waardevol proces dat me veel heeft opgeleverd voor mijn persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. Ik kan het iedereen aanbevelen!
Marije van der Valk
Directeur Hotel van der Valk Nijmegen
Ik geef deze leergang een 9,5. Heel praktisch toepasbaar, mooi proces, bouwt langzaam op: neem je tijd ervoor want dat is nodig.
Danielle Leuvering
Virtueel Business Manager & VA Business Coach
Ik geef dit programma een 9,5 Ik vind het programma heel goed in elkaar zitten. De mix van live dagen, groeps- en individuele coachings, het is echt blended, super effectief. Op het eind valt alles als een puzzel in elkaar, alles versterkt elkaar. De live dagen zijn noodzakelijk, vanwege de diepte, en het elkaar helpen, maar alles heeft zijn nut, en het blijkt ook prima te kunnen om een aantal dingen op afstand te doen.
Andreas de With
VP Procurement bij Uniper
Door het opmerken en veranderen van mijn intentie, keuzes, positie en timing; ben ik daadkrachtiger leiding gaan geven, krijg ik andere responses van medewerkers en heb ik ruimte kunnen maken om iedereen meer in zijn kracht te zetten.
Saskia van Niekerk
ondernemer
Ik geef deze leergang een 9. De audio’s en oefening zijn een rijkdom. Mooiste zijn de live dagen, dat maakt dat het er kan zijn, en geeft urgentie. Wat mooi is is dat het allowance based is. Iets mag ontstaan.
Bart van Loon
Directeur Impuls
Ik heb belangrijke stappen gezet: uit mijn hoofd komen, beschouwen en met behulp van bewustzijnsoefeningen sneller inzichten krijgen. Ik kan nu sneller kiezen en beslissen.
Mari van de Ven
Zelfstandig interim manager CM2, iplm
Ik heb geleerd om afstand te nemen, om zinvoller bezig te zijn met de hoofdlijnen. Gesprekken gaan nu minder over inhoud en meer over de route naar het halen van doelstellingen. Ik blijf gebruik maken van de intuïtieve ingevingen die permanent alert zijn in mijn brein.
Leen Boltjes
Projectmanager
Het heeft me veel meer gebracht dan ik van tevoren had kunnen bedenken. Door de transformatie van onze bank stond ik voor belangrijke keuzes. Nu heb ik de stap kunnen zetten naar een nieuwe rol in de organisatie die meer senior is en nu echt bij me past. Containerbegrippen als bewustzijn, niet oordelen, loslaten en zaken laten rusten hebben voor mij veel waarde gekregen. Ik heb ontdekt dat mijn prestatiedrang niet nodig is en dat ik zonder veel meer bereik met minder moeite. Daardoor is er meer commitment van de mensen om mee heen. Mijn omgeving geeft me terug dat ik zoveel meer rust uitstraal. Een meetmoment was de engagement score dit jaar. Die was torenhoog. Mooi voor wat het waard is.
directeur financiële sector
Het is een prachtig jaar geworden, waarin ik meer geleerd heb dan ooit! Het was prachtig, spannend, confronterend maar vooral in alle vormen verrijkend! Nog dagelijks ervaar ik de toegevoegde waarde, het heeft mijn leven veranderd en completer gemaakt. Ik voel mij een bevoorrecht mens en gun jou, de lezer van deze aanbeveling, hetzelfde. Jolien, hartelijk dank voor toen, nu en later, namens mijn gezin, mijn medewerkers, mijn collega's en mijn vrienden, maar vooral namens mijzelf!
Remco Kuipéri
EVP Rabobank
Geeft deze leergang een tien. Ik luister meer naar mijn eigen gevoel waardoor ik mijn eigen behoeften beter begrijp. Dat is me heel veel waard. Daardoor neem ik ook meer ruimte voor overleg en verbinding en ontstaan nieuwe ideeën, die ik zelf niet had kunnen bedenken. Dit wordt ook zeer gewaardeerd door mijn omgeving.
Melvin Weber
interim manager HR/HRM