Koerskracht programma

Met manifestatieweek in Zuid-Frankijk

Sta je voor een carrière shift? Tijd om te heroriënteren op jouw purpose en richting? Hoe zou het zijn om even een pas op de plaats te maken en dit de aandacht te mogen geven die het verdient? In dit programma hervind je als (voormalig) directeur, ondernemer of (oud)-bestuurder de rust om het oude af te sluiten en een stap te zetten naar jouw gedroomde toekomst.

Misschien..

  • heb je recent afscheid genomen van je onderneming of je verantwoordelijke baan.
  • sta je nog middenin het werk en ben je zakelijk (heel) succesvol, maar mis je voldoening, trots of plezier.
  • vraag je je af hoe je vervulling en geluk kunt ervaren in de volgende (levens)fase.

Wat doe je daarmee?

Ga je gewoon door of benut je het moment om te herijken en een perspectief te creëren dat op jouw lijf geschreven is? Want waarop zal je wachten? Besef dat dit geen egocentrische behoefte is, maar het tonen van leiderschap ten dienste van jezelf én je omgeving.

Hoe zou het zijn als…

  • Wie jij in de kern bent en wat je doet, (nog veel meer) mogen samen vallen?
  • Je verbaasd bent over het gemak waarmee dingen voor je werken in je verantwoordelijke bestaan?
  • Je doet waar je in gelooft en blij van wordt en jij én je omgeving daar dagelijks de vruchten van plukken?

Wat wordt er dan allemaal mogelijk, dat nu nog versluierd is?

Dit proces verloopt succesvol..

Op de juiste tijd: als je innerlijk voelt: nu wil ik ervoor gaan.

Op de juiste plaats: als je al het andere even achter je laat en je kunt laten voeden in een fijne, heel andere omgeving.

Met de juiste begeleiding: volledig op jouw maat gesneden, professioneel én bezield.

Ben jij daar klaar voor?

Dan heten we je van harte welkom in ons programma!

Exclusieve aandacht

In dit programma is optimale begeleiding voor je eigen proces gegarandeerd. Daarom bestaat de groepsgrootte uit slechts 3-5 deelnemers. Liever alleen? We bieden dit programma ook exclusief aan voor individuele deelnemers.

Wanneer past het?

  • Je wil terug naar jouw kern en antwoorden vinden op de vragen die je bezighouden.
  • Je bent er aan toe om persoonlijk gespiegeld en uitgedaagd worden.
  • Je kijkt uit naar onthaasten en ontspannen, en in die setting op onderzoek uitgaan.

Wat kun je verwachten?

Koers bepalen begint met een stevig fundament. Door jezelf en je drijfveren goed te begrijpen en verankeren, kun je bouwen aan de gewenste toekomst. In Nederland stellen we 1 op 1 je vizier scherp voor de week in Zuid-Frankrijk.

Op een idyllische plek in Narbonne ga jij jouw gewenste toekomst verkennen en vervolgens ‘laden’. We maken die ervaring zo sterk, dat je hele systeem het ervaart alsof het er al is. Een heel krachtig anker voor de toekomst. Weg van alles, in de rust van de natuur, ontdek je wat er nog in de weg staat om vanuit jouw droom en authentieke kracht te handelen. Ik begeleid je intensief in dit proces terug naar jouw kern. Weer in Nederland leer je de inzichten in acties om te zetten in jouw bestaan, zodat je volop kunt oogsten.

Door wie

In dit programma wordt je begeleid door Jolien Slavenburg, directeur van Kernzaken. Het is haar levensmissie leiders dichter bij hun kern te brengen zodat ze van daaruit het verschil kunnen maken. Zij wordt hierin ondersteund door Sanne Vos en Jan en Cynthia van den Maagdenburg. Hun ondersteuning helpt je continu om lichaam en geest met elkaar te verbinden. Alle sessies die je tijdens dit programma ontvangt, zijn specifiek afgestemd op jouw doelstelling.

Verblijf

Tijdens de manifestatieweek van dit programma verblijf je  op het landgoed Domaine Saint Domingue in Zuid-Frankrijk. Een rustige, lichte en verwelkomende plek, waar je kunt ontspannen en genieten. Je verblijft in een royale villa met mediterrane tuinen en zwembaden. Dichtbij de Middellandse Zee en de bergen, op een paar minuten van het centrum van de mooie stad Narbonne. Zeer goed bereikbaar met de TGV.
Meer informatie over de locatie vind je op https://www.waya-narbonne.com/

Wanneer?
Neem contact op met Jolien Slavenburg voor meer informatie.

Wat klanten zeggen:

ImageImage
Ik heb ervaren dat deze week me precies gebracht heeft wat me nu en in de nabije toekomst gaat helpen. Bijzonder hoe snel Jolien me tot zelfinzicht heeft gebracht. Ik kan me voorstellen dat ook in geval van stress-gerelateerde klachten, de diepe ontspanning zeer heilzaam werkt en je brengt tot levens verbeterende inzichten. Ik kan deze week van harte aanbevelen.
Gerben van der Harst
Directie voorzitter Rabobank Amerstreek
Je hebt me geholpen heldere inzichten te krijgen in wat echt belangrijk voor me is. Het vertrouwen om mijn ziel te openen was bevrijdend en verhelderend. Je hebt me een canvas gegeven voor een antwoord of liever vele antwoorden. Daar ben je heel dankbaar voor!
Johan van Drunen
ondernemer