KERNDAG IN DE NATUUR

coach yourself

Vind in een dag wezenlijke antwoorden op jouw belangrijkste vraag.

Je gaat een dag op pad, de natuur in. Alleen. Je mag niemand spreken. In je tas zit een dikke enveloppe, vol opdrachten die je op gezette tijden moet openen. Een ding weet je zeker: ik ga vandaag naar de kern zodat ik antwoorden krijg waar ik wat aan heb. Op eigen kracht, zodat ik zeker weet dat het mijn inzichten zijn en niet die van iemand anders.

Wanneer past het?

  • Je hebt een verantwoordelijke functie en beseft dat je op een bepaald gebied niet de impact hebt of de verbinding kunt creëren die je graag zou willen.  De vraag: “hoe kan ik anders, beter”, sluimert op de achtergrond.
  • Je overweegt om een nieuwe stap te zetten in je persoonlijke leven of carrière.
  • Je staat voor een beslissing waarbij je twijfelt wat een wijze keuze is.

Ondertussen dendert je leven gewoon door. Juist die vragen die je geluk en succes bepalen op de langere termijn blijven te lang liggen.

Om antwoord te vinden op dergelijke vragen is rust en ruimte noodzakelijk.

Maar hoe combineer je grotere vragen met een drukke agenda?

Een ‘Naar de Kern’-dag in de natuur is een krachtig antwoord. Het is diepgaand, werkt snel en met een beperkte investering. Enige voorwaarde is dat je bereid bent het zelfonderzoek aan te gaan. Je zult verrast staan van de antwoorden die zich als vanzelf aandienen.

Daarbij is het ideaal in te plannen in je drukke schema!

Hoe werkt het?
  • In een (telefonische) coaching met een zeer ervaren coach krijg je inzicht in wat de kern van jouw belangrijke vraag is en welk resultaat je voor ogen ziet.
  • Vervolgens plan je een datum in je agenda die jou het beste uitkomt. Dit kan ook in het weekend zijn of een dag tijdens je vakantie.
  • Deze dag ga je op stap met je vraag en een per post toegestuurd Kernpakket, als jouw coach van de dag. Met dit pakket in je rugzak maak je een wandeling in je favoriete natuurgebied. In de winter kan dat prima vanuit een tuinhuis of een vakantiewoning op Terschelling.
  • Je wordt van uur tot uur door de dag geleid door het beantwoorden van reflectievragen en het uitvoeren van onze meest beproefde opdrachten. Daarmee staat je intuïtie de hele wandeling op scherp. Je zult merken dat je steeds de juiste opdracht op het juiste moment krijgt om tot de kern van jouw vraag door te dringen.
  • De inzichten werken diep door en zijn vaak niet direct te vatten. Daarom is een incubatieperiode van belang.
  • Enkele weken na de dag volgt opnieuw een persoonlijk (telefonisch) coachgesprek. In dit gesprek word je stevig aan de tand gevoeld over de resultaten van je ‘Naar de Kern-dag’. Je inzichten worden geconcretiseerd zodat de weg vrij is om vol vertrouwen de juiste stappen te zetten in de praktijk.
Investering
De investering voor een ‘Naar de Kern’-dag in de natuur inclusief twee coachgesprekken bedraagt tijdelijk € 379,- i.p.v. € 447,- ex btw.

Wat klanten zeiden…