KERNDAG IN DE NATUUR

In 1 dag naar de kern van je vraag, naar het antwoord én naar concrete actie

Je gaat een dag op pad, de natuur in. Alleen. In je tas zit een dikke enveloppe, vol opdrachten die je op gezette tijden mag openen, op je telefoon de begeleidende audio’s. Een ding weet je zeker: ik ga vandaag naar de kern zodat ik antwoorden krijg waar ik wat aan heb. Op eigen kracht, zodat ik zeker weet dat het mijn inzichten zijn en niet die van iemand anders…

Kerndag in de natuur - Kernzaken

Vul hier je gegevens in en ontvang de Informatiebrochure.

Reacties na de Kerndag in de Natuur:

ImageImageImageImageImage
Ik ben nog steeds verbaasd. Het werd glashelder wat me te doen staat.Ik kan niet anders dan dit opvolgen. Achteraf vind ik het ongelooflijk dat ik hier zo lang mee gewacht heb.
Marianne Verbeek
Manager in de zorg
Onbeschrijflijk waardevol! Ik liep al zo lang 'onder de oppervlakte' met mijn vraag rond en nu in 1 dag heb ik de oplossing en de stappen. Het heeft me zoveel energie opgeleverd. Wonderlijk hoeveel het in de natuur zijn ook brengt in dit proces. Een supergoed doordacht proces, dat je met haarscherpe vragen, echt naar de kern brengt.
Renée Petiet
Marketeer
Wat een supertoffe en dierbare dag! Alles zit zo goed in elkaar en sluit zo mooi aan.
Nanouck Schmeitz
Advocaat/Partner bij Crux Legal
Als ik deze vragen thuis achter mijn bureau had gedaan, was ik heel snel vastgelopen. Het wandelen, de omgeving van de natuur en de pauzes tussen de oefeningen waren een perfecte ondersteuning. Het nagesprek heeft me enorm geholpen om de inzichten heel praktisch te maken.
Frank Brandenburg
Ministerie van Defensie
Was een bijzonder waardevolle Kerndag, daar ligt de oorsprong van mijn keuze. Ben er zo blij mee, het klopt helemaal nu. De grote lijnen van Wijs & Anders staan, grove schets, maar voldoende om verder uit te werken. Daar ga ik nu direct mee aan de slag. Nogmaals bedankt.
Karin Rienstra
Wijs & Anders, voorheen strategisch HR adviseur Portaal
Image
Investering
De investering voor een ‘Naar de Kern’-dag in de natuur inclusief twee coachgesprekken bedraagt tijdelijk € 379,- ex btw.
Als je een code gekregen hebt dan kun je die op de aanmeldpagina invullen.