orientatieprogramma kernzaken

INTUÏTIEF LEIDERSCHAPSPROGRAMMA’S

Voor visierijke leiders van nu; voor meer impact

Impactvol werken vanuit innerlijke wijsheid en ontspanning

Even stilstaan is de motor voor vooruitgang.

Gun je jezelf en je organisatie of bedrijf die tijd voor reflectie?

Een maatschappij in beweging vraagt om wijze leiders die stevig in hun schoenen staan.

Als bevlogen ondernemer/leidinggevende bevind je je regelmatig in situaties waarin er extra veel van je gevraagd wordt. Er zijn nogal wat complexe situaties die vragen om visie, helderheid en daadkracht.

Werken vanuit ontspanning en vertrouwen

Succesvol leidinggeven en ondernemerschap in een woelige omgeving vraagt bovendien een basis van rust en vertrouwen. Van daaruit kun je overzicht creëren, focus bepalen en anderen vanzelfsprekend meenemen. Onze intuïtief leiderschapsprogramma’s helpen je om vanuit een solide basis energiek bij te dragen aan een toekomstbestendige organisatie. Maar wel op een manier die naadloos aansluit bij je natuurlijke talenten en persoonlijke drijfveren, zodat werken weer ontspannen wordt.

Intuïtie en zakelijk leiderschap, gaat dat samen?
Ja, juist!

In onze intuïtief leiderschapsprogramma’s maken we wetenschappelijke en persoonlijke inzichten over intuïtie bruikbaar voor directies en managers in organisaties.

In al onze intuïtief leiderschapsprogramma’s staat blended learning centraal. Neem ook eens een kijkje op onze webacademy

Wat je gaat doen:

  • Maak je intuïtie tot je krachtigste managementtool.
  • Breng je persoonlijke visie en missie in lijn met die van de organisatie.
  • Versterk je sensitiviteit, zodat je weet wat er echt speelt, en handel daarnaar.
  • Kom tot snellere besluitvorming en probleemoplossing.
  • Verbeter je energiehuishouding, verminder onrust en stress.
  • Versterk je creatieve intuïtie om innovatie te bevorderen.
  • Krijg meer gedaan in dezelfde tijd.
  • Versterk je charisma en neem anderen vanzelfsprekend mee.
  • Vergroot je rendement, eigen geluk en dat van je organisatie.
Image

Intuïtief Leiderschap

Compacte leergang van 6 maanden

Vanuit intuïtie naar leiderschap. Koers bepalen in een snel veranderende wereld? Versterk het type leiderschap dat daarvoor nodig is, op een manier die bij jou past.
Klik hier voor intuïtieve impact
Image

Intuïtief Meesterschap

Leergang van een jaar

Draag je grote verantwoordelijkheden en wil je vanuit ontspanning het verschil maken voor het grotere geheel? Deze leergang brengt daarin een transformatie teweeg.
Klik hier voor meer intuïtieve impact
Image

Koerskracht programma

Persoonlijk & op maat

Tijd om te heroriënteren op jouw purpose en richting? In dit programma neem je als (oud)-bestuurder, directeur of zelfstandig ondernemer jezelf onder de loep om de volgende stap te zetten.
Klik hier voor meer koerskracht

Wat de klanten zeggen over deze programma’s:

ImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImage
De verbindende rol die ik kreeg in de organisatie voelde als een onmogelijke opdracht. Nu ben ik ervan overtuigd dat ik het kan. Er is zoveel veranderd, dit had ik 10 jaar eerder willen ontdekken!
Koos Lubbe
Managing director Erasmus MC
Ik heb tijd gewonnen door situaties sneller te beoordelen, sneller aan te voelen wat ik moet inzetten en hoe ik dat het beste kan doen. Anderen merken dat ik veel puurder ben geworden. Ik creëer nu veel meer rust, hierdoor gaan dingen nu eigenlijk vanzelf.
Astrid Cloosterman
Senior Manager Sales
Ik heb een natuurlijk leiderschap ontwikkeld, dat me goed afgaat zonder dat het me energie kost. Ik heb geleerd een besluit niet direct in een vorm te gieten. Dit geeft nieuwe kansen en mogelijkheden voor mezelf en mijn omgeving.
Sander van Leeuwenburgh
Associate professor Radboud University
Het traject heeft me inzicht en tools gegeven om te vertrouwen op mijn eigen intuïtie. Vanuit die principes kan ik nu ook mijn doelgroep beter ondersteunen om anders te kijken en te denken. Vervallen in oude mechanismen kan niet meer. Dat proces werkt diep door, heel bijzonder.
Wilco Hoogeboom
directeur Conscientia
Dit programma niet doen betekent vasthouden aan het oude alsof je niets wil veranderen aan je bedrijf.
Monique Leenen
Business Partner Bouw een Bloeiend Bedrijf
Tijdens het Intuïtief leiderschapsprogramma heb ik geleerd rustiger te werken en meer gedaan te krijgen in hetzelfde tijdspad. Eerst helderheid gecreëerd door mezelf onder de loep te nemen en mijn positionering in mijn bedrijf.
Saskia van Niekerk
ondernemer
Ik ben er meer voor de ander dan voorheen en hoef er zelf veel minder hard voor te werken. Ik heb meer impact. Mijn team ervaart dat ik meer ruimte en vertrouwen geef en dat ik er ben als ze me nodig hebben. Ze voelen zich veilig om zich uit te spreken. Ook onderling geven ze elkaar stevige feedback, waar ik bij zit. Dat heb ik gecreëerd!
Tanja van Voorthuijsen
Manager Portfolio en Beleid bij Vivare
Ik kan het een ieder aanraden; het is echt een cadeau aan jezelf en je bedrijf.
Saskia van Niekerk
Het heeft mijn impact als Verandermanager versterkt en privé veel geluk en rust gebracht. Vertrouwen in mijzelf, mijn intuïtie en in mijn omgeving zorgde er voor dat ook mijn collega’s dit vertrouwen voelde en daardoor gingen zij ook groeien!! De mooiste open samenwerkingen ontstaan, talenten komen tot bloei en de resultaten groeien. Ik wens iedereen deze kans tot groei!
Jessica Laurense
Change Manager bij De veranderversneller
Taak- en resultaatgericht, zo zijn we gekomen waar we zijn, gestimuleerd door onze opvoeders en voorbeelden. Maar hoeveel meer kan het zijn... met meer plezier en uiteindelijk ook beter resultaat. Ik gun het iedereen dit te ervaren. Nog iedere dag ervaar ik de positieve effecten van mijn leergang, in privé en zakelijke situaties.
Ben Mureau
Director Innovation at Aalberts hydronic flow control
Ik geef deze leergang een 10. Hiervan ga ik de rest van mijn leven plezier hebben. Dit is een leiderschapsprogramma waarbij je een reis/ontdekkingstocht maakt naar je ware kern en je missie, waarin je je bewust wordt van je kwaliteiten en programmeringen en leert om je intuïtie in te zetten. Ik leef minder in mijn hoofd en luister beter naar mijn lijf en mijn hart. Heb daardoor een betere balans. Ik neem meer ruimte in en neem vanuit mijn natuurlijke kracht een leidende rol. Jolien leeft zelf voor wat ze in de leiderschapstraining naar voren brengt met alle hobbels die ze daar zelf in tegenkomt Dat nodigt uit.
Edith Maat
Algemeen directeur bij Pensioenfederatie

OVERLEGGEN WAT BIJ JE PAST?

Inspiratiegesprek_kernzaken

Inspiratiegesprek

Een gesprek van 30 minuten om je leiderschapsvragen van dit moment te vertalen in heldere doelen en acties.
Vraag je gesprek hier aan

Eerste kennismaking

Image

Lichtpuntje ontvangen?

Inspirerende berichtjes in je mailbox
Klik hier om je aan te melden
Image

Verbeter je resultaten drastisch

Leer je intuïtie zuiver inzetten
Klik en download praktische tips
Kernwandeling Kernzaken

Leiderschap vanuit een kalm hoofd?

Heldere focus in 20 minuten
Download en luister deze kernwandeling