hand

Intuïtief Leiderschap

6 maanden programma

Koers bepalen in een snel veranderende wereld? Een organisatie in beweging heeft mensen nodig die aanvoelen wat er nu speelt en daar op in durven spelen. Versterk het type leiderschap dat daarvoor nodig is en bij jou past.

Waarom zou je een leergang Intuïtief Leiderschap volgen?

Intuïtie is een waardevolle bron, die vaak vergeten wordt in alle drukte. Hoe je contact blijft houden met jezelf en jouw innerlijk kompas als raadgever, blijft daarin een uitdaging. Hoe dit kompas beter te gebruiken bij het maken van authentieke beslissingen? Kloppend, voor jezelf, de organisatie én het groter geheel? Welke persoonlijke en zakelijke keuzes vraagt dit van je?

Hoe zou het zijn om tools te leren waar je de rest van je carrière profijt van hebt en die ook je persoonlijke leven positief beïnvloeden?

Tot de kern komen

Programma’s van Kernzaken kenmerken zich door diepgang. Sterk leiderschap begint met bewustzijn. In dit programma is veel aandacht voor zelfreflectie, herkennen wanneer je aangepaste keuzes maakt, het spel doorzien wat we met elkaar spelen en op je intuïtie leren varen.

Blended learning

Dit programma kenmerkt zich door blended learning. High impact en toch inpasbaar in een drukke agenda. Groepsinteractie, persoonlijke coaching en e learning wisselen elkaar af om in korte tijd een transformatie door te maken.
Committent met jezelf om goed gebruik te maken van alle aangereikte tools, leidt tot resultaten waar je nog jaren mee voort kan.

Voor wie?

In dit programma is geschikt voor ondernemers, ambitieuze (senior)-managers, directors, projectmanagers, (interne en externe) adviseurs. In dit programma streven naar een diverse groep (generatie overstijgend, verschillende sectoren etc.) om optimaal van elkaar te leren.

Investering

De investering voor dit programma bedraagt 4.277,- euro. Dit is exclusief btw en inclusief alle materialen.

Door het in balans brengen van ratio en intuïtie zijn wij echt in staat om de krachtige, authentieke leiders te zijn die wij kunnen zijn.

Jolien Slavenburg-Intuïtief Leiderschap 9 maanden programma op maat

Ga je mee op reis?

Wat dit 6 maanden programma je oplevert:

  • Versterk je innerlijk kompas.

  • Versterk je authentieke leiderschap.

  • Creëer helderheid over jouw rol en acties.

  • Draag proactief bij aan de doelstellingen van de organisatie op een manier die bij jou past.

  • Realiseer draagvlak bij je omgeving.

  • Werk en leef vanuit voldoening en plezier.

  • Groei samen met ambitieuze gelijkgestemden.

Maakt dit je enthousiast en wakker?
Nu is het moment! Neem gelijk contact op voor een oriënterend gesprek.
Brochure
We hebben alle informatie over deze leergang verzameld in onze online web academy. Wil je de brochure downloaden en alle info bekijken?

Wat deelnemers zeggen:

ImageImageImageImageImageImageImage
Ik geef dit programma een 10, zeer nuttig. Jolien luistert goed, is kritisch, en neemt geen genoegen met een antwoord wanneer ze weet dat er meer achter zit. Ik heb mezelf veel beter leren kennen. Nu kan ik ermee aan de slag!
Marijn Span
Marketing & Communicatie Manager Van der Valk Hotel Nijmegen-Lent
Ik heb belangrijke stappen gezet: uit mijn hoofd komen, beschouwen en met behulp van bewustzijnsoefeningen sneller inzichten krijgen. Ik kan nu sneller kiezen en beslissen.
Mari van de Ven
Zelfstandig interim manager CM2, iplm
Ik heb geleerd om afstand te nemen, om zinvoller bezig te zijn met de hoofdlijnen. Gesprekken gaan nu minder over inhoud en meer over de route naar het halen van doelstellingen. Ik blijf gebruik maken van de intuïtieve ingevingen die permanent alert zijn in mijn brein.
Leen Boltjes
Projectmanager
Door het opmerken en veranderen van mijn intentie, keuzes, positie en timing; ben ik daadkrachtiger leiding gaan geven, krijg ik andere responses van medewerkers en heb ik ruimte kunnen maken om iedereen meer in zijn kracht te zetten.
Saskia van Niekerk
ondernemer
Ik doe hetzelfde in 4 dagen wat ik voorheen in 5 deed en dat met veel meer ontspanning en beter teamresultaat.
Perry Bakker
hoofd sectie plannen Koninklijke Marechaussee
Ik geef dit programma een 10 , zeer nuttig. Voor mijn persoonlijk was het qua timing perfect. De groep was precies goed. Alles klopte gewoon. Het was een onvergetelijke reis en doeltreffende transitie. Ik ben heel dankbaar!
Karlijn Creemers
communicatie pro bij CQM
Ik creëer nu veel meer rust. Hierdoor gaan dingen nu eigenlijk vanzelf.
Astrid Cloosterman
Senior-manager Sales