Intuïtief Leiderschap – VIP programma voor optimaal rendement

Je geeft op niveau leiding aan een organisatie in transitie. Dat vraagt acteren vanuit wijsheid, daadkracht en verbinding.

Je kiest voor de leergang intuïtief leiderschap om vanuit een goed evenwicht tussen ratio en intuïtie de juiste keuzes te maken en mensen op een verantwoordelijke en integere manier mee te nemen in de beweging.

Je hebt een drukke agenda, maar wil wel excelleren en de leergang intuïtief leiderschap optimaal benutten. Daarom kies je voor dit VIP programma, wat je kunt starten wanneer het jou past.  Je wordt optimaal ondersteund in je leiderschapsvragen omdat ik, Jolien Slavenburg, steeds persoonlijk beschikbaar voor je ben om je te spiegelen op de uitdagingen waar jij jezelf voor gesteld ziet.

Directe lijn met de coach

Voorafgaand aan het de start van de leergang word je een dagdeel intensief individueel gecoacht op je persoonlijke doelstelling en zet je een aantal gerichte stappen op jouw (koers)vraag.

Naar behoefte maak ik audio oefeningen op maat voor je.

Je kunt gedurende de leergang goed doorpakken op een actuele vraag of dilemma. Dit doe je door –aanvullend aan de reguliere ondersteuning-  individuele begeleiding in te roepen (op ons kantoor of on the job).

Een door mij begeleide lunchsessie met je directie-team: gerichter gebruik maken van expert-intuïtie en innovatie intuïtie om gezamenlijke effectiviteit en besliskracht te vergroten.

Uitbreiding met exclusieve leiderschaps-retreate week aan de Middellandse zee.

Geef je leiding aan een belangrijke transitie in je organisatie waar jij zelf onderdeel van bent? Dan herken je vast dat je volle aandacht gaat naar alles in goede banen leiden en dat je wordt opgeslokt door gerichte begeleiding van je mensen. En dat terwijl jij jezelf ook voor belangrijke toekomstvragen gesteld ziet, die om keuzes vragen, waar je niet te lang mee wil wachten.

Dit VIP programma biedt de unieke mogelijkheid deel te nemen aan een exclusieve leiderschaps-retraiteweek. Door afstand te nemen, optimaal te ontspannen en door de diepgaande begeleiding vind je in korte tijd de antwoorden op vragen over jouw koers en gewenste toekomst.

Deze week ben je met maximaal drie andere deelnemers onze special gast en wordt je onder de Spaanse hemel in de watten gelegd.

Hoe?
Deze week is een unieke samenwerking tussen retreatatsea en Kernzaken. Je wordt gecoacht door Ingrid Bijl van Retreat at Sea en jouw eigen executive coach Jolien Slavenburg van Kernzaken. Beiden hebben een unieke vorm van begeleiding die elkaar versterkt om je doelen te realiseren. Ingrid verzorgt in deze leiderschapsretraite coachingssessies door middel van Jin Shin Jyutsu en Chi Kung en Jolien door middel van inzichtgevende gesprekken, ervaringsgerichte oefeningen en opdrachten. Alle sessies die je tijdens de retraite ontvangt, zijn specifiek afgestemd op jouw doelstelling.

Ingrid begeleidt met haar partner via retreat at sea al geruime tijd zeer succesvolle businessretraites. Ingrid en Jolien bundelen in deze exclusieve leiderschapsretraite hun krachten om je de inzichten aan te rijken die bepalend zijn voor je toekomst.

Daarnaast volg je het reguliere intuïtief leiderschapsprogramma in een kleine groep gelijkgestemden.

De nieuwe leergang (negende editie) start in oktober 2019 met de start assessments, de eerste trainingsdagen zijn in november 2019. Je vind verdere informatie in de brochure hieronder en alles over opbouw en data op de kernzaken academy.

Wat deze leergang je oplevert:
  • Je leert de kracht van je intuïtie aan te boren. Hierdoor maak je snel overtuigende keuzes en vergroot je je impact.
  • Je leert impulsen en emoties van waardevolle ingevingen te onderscheiden, zodat je zuiver en integer kunt handelen.
  • Je leert anderen te inspireren, bij alle onzekerheden van een organisatie in transitie
  • Je leert je aantrekkingskracht op je omgeving te vergroten doordat je authenticiteit, zelfvertrouwen en rust uitstraalt.
  • Je leert de taal om zakelijk over intuïtie te spreken, zodat intuïtie meer ruimte krijgt in je organisatie.
  • Je leert hoe je draagvlak creëert, hoe je je leiderschap versterkt en je charisma vergroot.
  • Je leert hoe je met meer lichtheid en vanuit ontspanning leiding geeft.
  • Je vindt antwoorden op jouw belangrijkste persoonlijke en zakelijke keuzes van dit moment.
Interesse?
Neem contact op voor een oriënterend gesprek of download de brochure.
Dit programma kan in principe ieder moment van het jaar gestart worden. Wil je in het voorjaar actief aan de slag, dan zijn de eerste module dagen in juni 2019.  Je vindt verdere informatie in de brochure hieronder en op de kernzaken academy.

DRIE VARIANTEN

Kies datgene dat het beste bij je past.

hot!

3 maanden programma

Leadership in Transition

Individueel start-Assessment

3 live trainingsdagen

 

 

 

1 x peer coaching

Action Learning

2 Interactie webinars

 

 

online bewustzijns training

online lichaamsbewustzijns training

online discussiegroep

Individueel Slotassessment

hot!

9 maanden programma

Intuïtief leiderschap

Individueel start-Assessment

7 live trainingsdagen

2 personal coachings (online)

 

 

3 x peer coachings

Action Learning

3 Interactie webinars

1 back to nature dag

 

online bewustzijns training

online lichaamsbewustzijns training

online discussiegroep

Individueel Slotassessment

hot!

VIP

Intuitief leiderschapsprogramma

Individueel start-Assessment

7 live trainingsdagen

2 personal coachings (online)

3 dagdelen live VIP coaching

lunchsessie met afdeling

3 x peer coachings

Action Learning

3 Interactie webinars

1 back to nature dag

1 week Exclusieve Leiderschaps Retraite

online bewustzijns training

online lichaamsbewustzijns training

online discussiegroep

Individueel Slotassessment

Wat klanten zeggen: