intuïtief leiderschap

Leiderschap in transitie

3 maanden programma

Adequaat inspelen op de transitie in je organisatie of onderneming vraagt een nieuw type leiderschap. Deze compacte leergang helpt je om jouw rol vanuit bezieling en daadkracht vorm te geven.

Image

Waarom zou je dit 3 maanden programma volgen?

Structuren in je organisatie veranderen. Dit vraagt leiderschap en ondernemerschap van alle betrokkenen. Hoe pak jij daarin je rol naar je omgeving?

Je werkt hard om steeds het juiste te kunnen doen voor je organisatie, je klanten, stakeholders en je team(s). Wat dat precies is, is niet altijd eenvoudig te bepalen. Af en toe vraag je je af waar jij blijft in dit geheel. Maar voor die vraag is eigenlijk geen tijd…

Je organisatie is volop in transitie. Koerswijzigingen en reorganisatie brengen zowel nieuwe kansen als onrust en onzekerheid met zich mee. In deze omstandigheden wil je medewerkers zo goed mogelijk meenemen in de beweging om sterke resultaten te behalen. Maar wel op een manier die bij je past en waar je zelf achter staat.

Succesvol leidinggeven in tijden van transitie vraagt een basis van rust en zelfvertrouwen. Van daaruit kun je overzicht creëren, focus bepalen en anderen meenemen. In dit programma maak je in korte tijd een groei door, zonder daarvoor te hoeven zwoegen. Het helpt om vanuit een solide basis energiek bij te dragen aan een sterkere basis in jezelf en daarmee aan een toekomstbestendige organisatie.

Voor wie?

Dit programma is geschikt voor ambitieuze senior-managers en projectmanagers, (interne en externe) adviseurs en ondernemers.

Tot de kern komen

Programma’s van Kernzaken kenmerken zich door diepgang. Sterk leiderschap begint met bewustzijn. In dit programma is veel aandacht voor zelfreflectie, herkennen wanneer je aangepaste keuzes maakt, het spel doorzien wat we met elkaar spelen en op je intuïtie leren varen.

Wat dit 3 maanden programma je oplevert:

  • Leer hoe je met meer rust en ontspanning keuzes kunt maken en richting bepalen.
  • Creëer helderheid over jouw rol en acties.
  • Draag pro-actief bij aan de doelstellingen van je bedrijf of organisatie op een manier die bij je past.
  • Ontdek hoe je eigen en andermans talenten gerichter in kunt zetten.
  • Ervaar hoe je makkelijker draagvlak creëert bij je omgeving.
  • Leer de kracht van je intuïtie aan te boren.
  • Geef leiding met meer lichtheid en gemak.
Image

Blended leren en commitment

Dit programma kenmerkt zich door blended learning. High impact en toch inpasbaar in een drukke agenda. Groepsinteractie, persoonlijke coaching en e learning wisselen elkaar af om in korte tijd een transformatie door te maken.
committent met jezelf om goed gebruik te maken van alle aangereikte tools, leidt tot resultaten waar je nog jaren mee voort kan.

Interesse?
Neem contact op voor een oriënterend gesprek of download de brochure.

De intakes voor dit programma starten dit najaar. De eerste moduledagen zijn 18 en 19 november 2020.

Wat klanten zeggen: