intuïtief leiderschap

Leiderschap in transitie

3 maanden programma

Adequaat inspelen op de transitie in je organisatie of onderneming vraagt een nieuw type leiderschap. Deze compacte leergang helpt je om jouw rol vanuit bezieling en daadkracht vorm te geven.

Image

Waarom zou je dit 3 maanden programma volgen?

Structuren in je organisatie veranderen. Dit vraagt leiderschap en ondernemerschap van alle betrokkenen. Hoe pak jij daarin je rol naar je omgeving?

Je werkt hard om steeds het juiste te kunnen doen voor je organisatie, je klanten, stakeholders en je team(s). Wat dat precies is, is niet altijd eenvoudig te bepalen. Af en toe vraag je je af waar jij blijft in dit geheel. Maar voor die vraag is eigenlijk geen tijd…

Je organisatie is volop in transitie. Koerswijzigingen en reorganisatie brengen zowel nieuwe kansen als onrust en onzekerheid met zich mee. In deze omstandigheden wil je medewerkers zo goed mogelijk meenemen in de beweging om sterke resultaten te behalen. Maar wel op een manier die bij je past en waar je zelf achter staat.

Succesvol leidinggeven in tijden van transitie vraagt een basis van rust en vertrouwen. Van daaruit kun je overzicht creëren, focus bepalen en anderen meenemen. In dit programma maak je in korte tijd een groei door, zonder daarvoor te hoeven zwoegen. Het helpt om vanuit een solide basis energiek bij te dragen aan een toekomstbestendige organisatie.

Voor wie?

Dit programma is geschikt voor ambitieuze senior-managers en projectmanagers, (interne en externe) adviseurs en ondernemers.

Wat dit 3 maanden programma je oplevert:

  • Leer hoe je met meer rust en ontspanning keuzes kunt maken en richting bepalen.
  • Creëer helderheid over jouw rol en acties.
  • Draag pro-actief bij aan de doelstellingen van je bedrijf of organisatie op een manier die bij je past.
  • Ontdek hoe je eigen en andermans talenten gerichter in kunt zetten.
  • Ervaar hoe je makkelijker draagvlak creëert bij je omgeving.
  • Leer de kracht van je intuïtie aan te boren.
  • Geef leiding met meer lichtheid en gemak.
Image

In dit uitgebalanceerde programma is blended leren het uitgangspunt.

High impact en toch inpasbaar in een drukke agenda. Groepsinteractie, persoonlijke coaching en e learning wisselen elkaar af.

Interesse?
Neem contact op voor een oriënterend gesprek of download de brochure.

De zevende editie van deze leergang start in september/oktober met de start-assessments en 14 en 15 november met de eerste module.

Wat klanten zeggen: