Inspiratiediner

Thema-avonden “Een breder perspectief”

Vanuit mijn visie en passie dat de wereld wijze intuïtieve leiders nodig heeft, die kunnen zien wat er werkelijk speelt in hun organisatie en daarbuiten, is het idee ontstaan om af en toe een inspiratiediner te organiseren. Het raakt ons te zien hoe er verbinding en verdieping ontstaat met gelijkgestemden uit alle hoeken van het land en met een heel verschillende achtergrond.

Deelname gebeurt op uitnodiging.

Mocht je hier graag eens bij aanwezig zijn, geef even aan wie je bent en waarom je wil deelnemen. Op basis daarvan stel ik de groep samen en breng ik verdieping op het thema aan.

Het volgende inspiratiediner is op vrijdagavond 13 september 2019

TERUGBLIK

Het thema van maart 2019 was ‘Jezelf en anderen inspireren vanuit universele wetten’.

“Het was letterlijk wat het was: een inspiratiediner. Er werd veel gedeeld over eigen inzichten en ideeën, waardoor eigen processen vanzelf een of meer duwtjes konden krijgen. Zelf word ik altijd zo blij van ‘zoeken’ en ‘verbinden’ dat het bij mij bleef borrelen en bruisen.” Jolande Naaktgeboren

Vrijdagavond 13 september 2019

Programma
15.30 inloop
16.00 thema lezing
18.00 aan tafel en verder in gesprek
21.00 uur ronden we de avond af.

Locatie
Herberg de Aandacht, Kerkplein 1 Heteren.

 

De kosten voor lezing inclusief geheel biologisch diner bedragen 67,50 euro per deelnemer (ex btw).

Thema vrijdag 13 september “Een breder perspectief”
Wijze besluiten vanuit een “wij-intentie”

Wijze besluiten zijn niet in hard controls te vangen. Je geeft het beste van jezelf op werkgebied vanuit de ambitie een waardevolle bijdrage te leveren aan het collectief. Idealiter ontwikkelt de organisatie zich ten dienste van het grotere geheel en gaat dit hand in hand met je persoonlijke ontwikkeling. De realiteit is vaak anders. Thema’s die dit oproept zijn:

  • Hoe bepaal ik bij ingrijpende vraagstukken wanneer ik en we het juiste doen?
  • Hoe blijf ik bij de kern van de zaak en durf ik me van daaruit uit te spreken?
  • Wat dient de situatie en het grotere geheel, inclusief mezelf, en wanneer zit ik er toch met mijn ego tussen?

Tijdens de inspiratiemiddag en -avond neem ik je mee in het intuïtieve deel van onze intelligentie als sleutel. De meest wijze raadgever, degene die het groter geheel overziet en jouw aandeel daarin helder maakt. Je overziet het groter geheel met alles waarvoor je verantwoordelijk bent gesteld.  

Hoe onderscheid je de stem van je intuïtie met de stem van je ego? We gaan in dialoog met elkaar over de dilemma’s die je tegenkomt en de successen die kunt delen als het gaat om verbindend en daadkrachtig handelen vanuit intuïtieve wijsheid.

 Je krijgt inzicht in hoe je intuïtie nog beter kunt aanspreken en een vast onderdeel laten uitmaken van je dagelijkse leven. Naast een versterking van de collectieve bijdrage, tilt je dit als mens naar een hoger niveau.

Wil je er 13 september bij zijn? Geef even aan wie je bent en waarom je wil deelnemen. Dan creëren we weer een intieme groep waarin mooie dingen mogen ontstaan.