Inspiratiediner

Thema-avonden “Een breder perspectief”

Vanuit mijn visie en passie dat de wereld wijze intuïtieve leiders nodig heeft, die kunnen zien wat er werkelijk speelt in hun organisatie en daarbuiten, is het idee ontstaan om af en toe een inspiratiediner te organiseren. Het raakt ons te zien hoe er verbinding en verdieping ontstaat met gelijkgestemden uit alle hoeken van het land en met een heel verschillende achtergrond.

Mocht je hier graag eens bij aanwezig zijn, geef even aan wie je bent en waarom je graag eens wil deelnemen. Op basis daarvan stel ik de groep en het thema van de avond samen.

Het volgende inspiratiediner is op vrijdagavond 13 september 2019

 

TERUGBLIK

Het thema van maart 2019 was ‘Jezelf en anderen inspireren vanuit universele wetten’.

“Het was letterlijk wat het was: een inspiratiediner. Er werd veel gedeeld over eigen inzichten en ideeën, waardoor eigen processen vanzelf een of meer duwtjes konden krijgen. Zelf word ik altijd zo blij van ‘zoeken’ en ‘verbinden’ dat het bij mij bleef borrelen en bruisen.” Jolande Naaktgeboren

Disbalans, conflicten, belangentegenstellingen; ze ontstaan maar al te makkelijk. Zowel in de privésfeer als op het werk. Hoe neem je in zulke situaties je leiderschap?

Soms is het hard zoeken naar de wij-intentie: wat dient hier de situatie en het grotere geheel, inclusief mezelf? Herken je het gevoel dat er zoveel ruis op de lijn zit dat samen voortgang boeken ernstig belemmerd wordt? Op werkgebied kunnen belangentegenstellingen onoverbrugbaar lijken. In de privésfeer is de emotionele lading snel groot.
Willen we in de kern niet allemaal hetzelfde?

In onze drie dimensionale wereld is het vaak een uitdaging om onszelf en anderen met dat overstijgende belang te verbinden. De universele wetten bieden daartoe een breder perspectief.

Deze avond nemen je mee in het gedachtegoed van Marja de Vries. Marja schreef de bestseller De hele olifant in beeld (over de zeven universele wetten van ons bestaan) en Samenlevingen in balans (waarom we als samenlevingen uit balans zijn geraakt en hoe we dat weer kunnen herstellen).
Zij stelt dat iets optimaal functioneert wanneer het:
– In overeenstemming is met wie we in essentie zijn.
– In balans en harmonie is met het grote geheel.
– Bijdraagt aan het welzijn van alles en iedereen.
En laat dat nu precies zijn waar Kernzaken over gaat.

We laten je kennismaken met wezenlijke elementen uit de universele wetten en koppelen deze aan leiderschap en jouw uitdagingen op dit moment. Het zal een bijeenkomst zijn waarin ervaren, diepgaande gesprekken, plezier en lekker eten hand in hand gaan.

Vrijdagavond 13 september 2019

Programma
17.00 inloop
17.30 thema lezing
18.45 aan tafel en verder in gesprek
21.30 uur ronden we de avond af.

Locatie
Herberg de Aandacht, Kerkplein 1 Heteren.