SNELLER EN BETER BESLISSEN

Laat je intentie en intuïtie hand in hand gaan.

Weten wat voor jou belangrijk is voor 2019 is één, er elke dag naar handelen een tweede. Een goede balans tussen je zakelijke en privédoelen vraagt aandacht.

Dit weekend biedt je de ruimte om je intentie voor 2019 op verschillende levensgebieden te concretiseren en deze zo te verankeren dat je er dagelijks naar terug kan grijpen. Dit helpt je de rest van het jaar om steeds weer vanuit ontspanning, plezier en mildheid te blijven handelen. Op welke gebieden jij het accent ligt, is helemaal aan jou. Mijn persoonlijke ervaring is dat als je je doel stevig verankerd in een retraite je daar de rest van het jaar de vruchten van plukt.


Programma
We hebben voor dit weekend een mooi programma voor je samengesteld dat bestaat uit passende oefeningen in een kleine groep. Daarnaast is er ruimte voor ontspanning en persoonlijke verstilling om je inzichten verder te verankeren. Zo is er voldoende tijd om in gesprek te gaan met mij of anderen, lekker te wandelen in de uitgestrektheid van de natuur en je terug te trekken op je royale kamer om te schrijven of te mijmeren.

We adviseren je om je telefoon uit te laten zodat je de buitenwereld even op afstand houdt.

 

Deelnemers
Je verblijft dit weekend in een kleine groep gelijkgestemden (maximaal 10 deelnemers). De deelnemers hebben eerder de leergang intuïtief leiderschap gevolgd of een ander intensief programma van Kernzaken. Hierdoor spreken we dezelfde taal en benutten we vanzelfsprekend de kracht van de collectieve wijsheid.

Mocht je het gevoel hebben dan je partner past in deze energie, dan is er nu de unieke mogelijkheid om samen te komen!

 

Redenen om vooral niet mee te gaan
Zelf heb ik lang de behoefte om op retraite te gaan genegeerd, om allerlei redenen. Ik had er geen tijd voor, wilde niet te lang van huis zijn, vond het teveel druk leggen op mijn gezin of juist op mijn werktijd. Ik vond de financiële investering te groot of zat niet te wachten op mensen die ik nog niet kende. Eigenlijk leek het me vooral  een luxe ding, simpelweg omdat ik me niet goed kon voorstellen dat het me echt wat zou brengen.

Wellicht heb jij ook zulke bezwaren voor jezelf. Dan is het goed te onderzoeken bij jezelf welke mogelijk gebaseerd zijn op oude overtuigingen en welke daadwerkelijk worden ingegeven door je intuïtie. Dat zal je helpen een goede afweging voor jezelf te maken. Als je wil kijk ik daarin graag met je mee.

 

Wat deze Masterclass je oplevert:
  • Helderheid over jouw intentie en doelen voor 2019.
  • Overzicht hoe deze zich manifesteren in verschillende levensgebieden.
  • Helder beeld over je gewenste werk-privé balans.
  • Je ontdekt hoe je anderen makkelijk meeneemt in je besluiten
Interesse?
Neem contact op voor een oriënterend gesprek.

26 oktober vindt de eerstvolgende Eendaagse Masterclass plaats.

Trainers:  Jolien Slavenburg (Kernzaken) en Ingrid Walrecht

Investering
€ 397,- ex btw

Direct aanmelden?
Dat kan, klik op de knop onderaan.

Snelle beslissers tarief
Je betaalt nu  € 297,- ex btw.

Wat klanten zeggen: