Alumni Programma

 Elders training gevolgd? Dan kan dit ook voor jou passen.

“Wees de verandering die je in de wereld wil zien gebeuren.”
Mahatma Gandhi, (Indiaas politicus 1869-1948)


Je hebt de leergang intuïtief leiderschap gevolgd of bent op een andere manier intensief  begeleid in je leiderschap. Hierdoor is het besef in je wakker gemaakt dat je in iedere omstandigheid vanuit ontspannen alertheid kunt handelen. Zo kun je precies doen wat de situatie van je vraagt. Dit zorgt ervoor dat je zoveel meer bereikt, in je leiderschap en in je privéleven. 

De grootste opgave is echter om dit besef in de drukte van je dagelijkse beslommeringen wakker te houden en daarnaar te blijven handelen.
Als de prikkel van bijeenkomsten, oefeningen en coaching wegvallen is dat vaak een hele uitdaging.

Met veel plezier maken we je daarom deelgenoot van ons alumni-programma.

 De verschillende onderdelen van dit programma samen vormen een jaarprogramma waarin alle elementen samenkomen.  Je kunt dus je programma samenstellen zoals het voor jou past. Volg daarin je intuïtie.

Programma

Het alumni programma bestaat uit de volgende onderdelen: een leiderschapsweekend in de winter met als thema Koers bepalen voor het nieuwe jaar. Twee Masterclasses in voor- en najaar met tussentijds een leiderschapsweekend in de zomer. Op ieder programma volgt 3 maanden online ondersteuning zodat je de inzichten stevig verankert.

De Masterclasses zijn op onze vertrouwde plek Samaya. De eerste dag start steeds ‘s middag, zodat je in de ochtend nog kunt werken en filevrij reizen. We werken met een avondprogramma en overnachting. De tweede dag is tot 17.00 uur, waardoor je energiek het weekend of de rest van de week instapt.

De leiderschapsweekend zijn op verrassende locaties in het land. Locaties die de ruimte bieden voor verstilling, huiselijkheid, verdieping en plezierig samenzijn.

Leiderschapsweekend: 17-19 januari 2020 en 5-7 maart 2021

Koers bepalen voor het nieuwe jaar

In de leergang intuïtief leiderschap is het besef dat je in iedere omstandigheid vanuit ontspannen alertheid precies kunt doen wat de situaties vraagt, in je wakker gemaakt. Dit zorgt ervoor dat je vanuit rust en vertrouwen zoveel meer bereikt, in je leiderschap en in je privé leven.
Deze leiderschapsretraite biedt je de verstilling en de handvatten om te creëren vanuit wat er voor jou en je organisatie wezenlijk toe doet en deze inzichten op alle niveaus te verankeren (mentaal, emotioneel, fysieke en intuïtief) zodat je zo in actie om kan zetten.

Deze dagen staat jouw persoonlijke proces daarin centraal.  De manier om na de winter tot bloei te brengen wat aandacht verdient.

Masterclass 1: maandag/dinsdag 11 en 12 mei 2020

Thema: De regie pakken, wanneer door actie en wanneer door overgave?

Actie geeft reactie, iedere keuze heeft een gevolg, dat is een universele wetmatigheid.
Soms pakken je beslissingen anders uit dan je gewenst had. Simpelweg omdat er te veel aspecten meewegen die je niet kunt waarnemen. Intuïtie kun je inzetten om hier grip op te krijgen

Tijdens deze tweedaagse masterclass gaan we die onzichtbare aspecten inzichtelijk maken. Want natuurlijk hebben die invloed op de dynamiek in het besluitvormingsproces. Dit helpt je om tot wijze besluiten te komen; besluiten die dienend zijn aan het grote geheel én waar je persoonlijk achter kunt staan.

Leiderschapsweekend 11-13 september 2020

Vrijheid in een verantwoordelijk bestaan

Verantwoordelijk wordt vrijheid als je volledig kunt vertrouwen op je eigen keuzes. In de zomervakantie geven we vaak uiting aan ons verlangen aan vrijheid en genieten van wat dit biedt. Daarna begint het “moeten” weer.

Tijdens dit weekend duiken we de verstilling in om te onderzoeken hoe je continu vrijheid kunt ervaren in je verantwoordelijke leiderschap. Hiermee creëer je tevens een setting van eigenaarschap. Dit biedt ook je omgeving ruimte om, vanuit een gevoel van vrijheid, creatief en productief te handelen.

In de (online) ondersteuning die je naderhand ontvangt (3 maanden), waarborgen we dat je de inzichten blijft toepassen in de praktijk.

Masterclass 2: donderdag/vrijdag 1 en 2 oktober 2020.

Thema: Veerkracht en krachtige aanwezigheid in woelige tijden

Hoe mooi is het als je ook in tijden van grote zakelijke en/of persoonlijke uitdagingen de ‘rots in de branding’ kunt zijn. Zowel voor jezelf als je omgeving. Tijdens deze dagen leer je wat je daarin verder brengt, zodat je snel terug kunt veren naar jouw natuurlijke leiderschap bij grote (en ook kleine) tegenslag.

Kiezen

We bieden je graag een volwaardig vervolgprogramma en tevens keuzevrijheid. Daarom kun je kiezen voor:

 • Het totaalpakket waarin je vier keer per jaar een prachtige impuls krijgt in je intuïtieve leiderschap. Door de online ondersteuning achteraf blijf je on track.
  Natuurlijk met een mooie korting en twee coachcalls als bonus.
 • De beide Masterclasses met één van de leiderschapsweekends (ook met een mooie pakketkorting en een coachcall als bonus).

Je vindt ze hieronder op een rijtje. Neem gerust even contact op als je vragen hebt.

Variant A (in plaats van 3.706,--)
2975
Koers bepalen, regie nemen en veerkracht vergroten
 • exclusieve winterretraite januari
 • 2-daagse masterclass mei
 • 2-daagse masterclass oktober
 • bonus: 1 individuele coachcall, op aanvraag
ik wil variant a
beste keuze
COMPLEET (in plaats van 4.455,--)
3333
Koers bepalen, regie nemen, veerkracht en vrijheid vergroten
 • exclusieve winterretraite januari
 • 2-daagse masterclass mei
 • zomerretraite september
 • 2-daagse masterclass oktober
 • bonus: 2 individuele coachcalls, op aanvraag
ik wil compleet
Variant B (in plaats van 2.893,--)
2339
Regie nemen, veerkracht en vrijheid vergroten
 • 2-daagse masterclass mei
 • zomerretraite september
 • 2-daagse masterclass oktober
 • bonus: 1 individuele coachcall, op aanvraag
ik wil variant B
Interesse?
Heb je nog vragen? Neem gerust even contact met ons op.