Alumni Programma

“Wees de verandering die je in de wereld wil zien gebeuren.”
Mahatma Gandhi, (Indiaas politicus 1869-1948)


Je hebt de leergang intuïtief leiderschap gevolgd of bent op een andere manier intensief door Kernzaken begeleid in je leiderschap. Hierdoor is het besef in je wakker gemaakt dat je in iedere omstandigheid vanuit ontspannen alertheid kunt handelen. Zo kun je precies doen wat de situatie van je vraagt. Dit zorgt ervoor dat je zoveel meer bereikt, in je leiderschap en in je privéleven. 

De grootste opgave is echter om dit besef in de drukte van je dagelijkse beslommeringen wakker te houden en daarnaar te blijven handelen.

Als de prikkel van bijeenkomsten, oefeningen en coaching wegvallen is dat vaak een hele uitdaging.

Met veel plezier maken we je daarom deelgenoot van het alumni-programma van 2019.
Ook de data voor 2020 staan al vast, zodat je ze in je agenda kunt reserveren als je wil.

 De verschillende onderdelen van dit programma samen vormen een jaarprogramma waarin alle elementen samenkomen. Je hebt ook de mogelijkheid om losse onderdelen te volgen. Je kunt dus je programma samenstellen zoals het voor jou past. Volg daarin je intuïtie.

 

Programma 2019

We zijn begonnen met een Intensive in de vorm van een weekendretraite in januari. Daarna volgen twee Masterclasses. In januari 2020 staat er dan natuurlijk ook weer een retraite op het program.

Voor de Masterclasses hebben we gereserveerd op onze vertrouwde plek Samaya. De eerste dag start steeds op donderdagmiddag, zodat je in de ochtend nog kunt werken en filevrij reizen. We werken met een avondprogramma en overnachting. De tweede dag is tot 17.00 uur, waardoor je energiek het weekend instapt.

 

 Weekendretraite koers bepalen voor 2019
van 25-27 januari 2019.

Een weekendretreat op een prachtige verstilde plek in Nederland. Hiervoor hebben we de prachtige onlangs restaureerde Wierschuur Nieuwland in Hippolytushoef geboekt.

In de leergang is het besef dat je in iedere omstandigheid vanuit ontspannen alertheid precies kunt doen wat de situaties vraagt, in je wakker gemaakt. Dit zorgt ervoor dat je vanuit rust en vertrouwen zoveel meer bereikt, in je leiderschap en in je privé even. Deze retraite laat dit inzicht verder inklinken in je lichaam, zodat je er in lastige situaties steeds makkelijker naar terug kunt veren.

Deze dagen staat jouw persoonlijke proces daarin centraal. De beleving van de natuur, de gezamenlijke activiteiten, lichaamsgerichte oefeningen en Joliens individuele begeleiding helpen je om boven jezelf uit te stijgen en de inzichten diep te verankeren in jezelf. Een prachtig cadeau aan jezelf om 2019 continu vanuit deze energie in te stappen, waardoor je wakker, licht en daadkrachtig blijft.

Aanmelden voor deze retraite kan niet meer


Masterclass 1: donderdag/vrijdag 9 en 10 mei 2019.

Thema: Reageren of de regie pakken?

Actie geeft reactie, iedere keuze heeft een gevolg, dat is een universele wetmatigheid.
Soms pakken je beslissingen anders uit dan je gewenst had. Simpelweg omdat er te veel aspecten meewegen die je niet kunt waarnemen. Intuïtie kun je inzetten om hier grip op te krijgen

Tijdens deze tweedaagse masterclass gaan we die onzichtbare aspecten inzichtelijk maken. Want natuurlijk hebben die invloed op de dynamiek in het besluitvormingsproces. Dit helpt je om tot wijze besluiten te komen; besluiten die dienend zijn aan het grote geheel én waar je persoonlijk achter kunt staan.

Aanmelden voor deze masterclass kan niet meer.

 

Masterclass 2: donderdag/vrijdag 31 oktober/1 november 2019.
Thema: Veerkracht en krachtige aanwezigheid in woelige tijden

Hoe mooi is het als je ook in tijden van grote zakelijke en/of persoonlijke uitdagingen de ‘rots in de branding’ kunt zijn. Zowel voor jezelf als je omgeving. Tijdens deze dagen leer je wat je daarin verder brengt, zodat je snel terug kunt veren naar jouw natuurlijke leiderschap bij grote (en ook kleine) tegenslag.

Lees hier verder over deze masterclasses.

Save the date 2020:

De retraite en Masterclasses van 2020 vinden plaats op:

Weekendretraite 17 t/m 19 januari 2020.

Masterclass 1 donderdag/vrijdag 7 en 8 mei 2020.

Masterclass 2 donderdag/vrijdag 1 en 2 oktober 2020.


Investering

Als je in 2020 beide Masterclasses wilt volgen, kun je deze twee samen boeken voor        € 1.850,– Je krijgt dan toegang tot de alumni web Academy waarin je inzichten kunt delen en nieuw materiaal eigen maken. Als oud deelnemer van de leergang kun je er ook voor kiezen een nieuwe action learning te starten en daar feedback op te krijgen.

Als je kiest voor een losse Masterclass dan is de investering € 1.072,–

Alle bedragen zijn exclusief btw en inclusief accommodatiekosten.

Interesse?
Heb je nog vragen? Neem gerust even contact met ons op.

Wat klanten zeggen: