Alumni Programma

“Wees de verandering die je in de wereld wil zien gebeuren.” Gandhi

Het vergroten van jouw bewustzijn en vaardigheid in leiderschap vraagt continu onderhoud. Het doel van dit programma is dat je steeds even opgetild wordt uit de dagelijkse hectiek om gevoed te worden in jouw intuïtieve leiderschap. Zo kun je groeien en verdiepen op jouw leiderschapsthema’s en dit toepassen in de praktijk.

Kenmerken:

 • Leren door ervaren, zodat je hele systeem het begrijpt en een dieper weten aangeboord wordt.
 • Elkaar voeden en van elkaar leren; ieder neemt een ander perspectief en deel van de puzzel mee.
 • Continu proces: we blijven je tussentijds prikkelen om inzichten te integreren in de dagelijkse praktijk. Dit middels tussentijdse online meetings en oefeningen via onze web academy.

Programma

De verschillende onderdelen van dit programma vormen samen met individuele coaching een rond jaarprogramma. We presenteren daarom met trots ons gouden alumni programma 2024 waarin alle elementen samenkomen voor een aantrekkelijk tarief. Op deze manier werk je maatgericht aan je doelen en wordt je steeds middels een andere methodiek geprikkeld om daar stappen te zetten. Je kunt ook gebruik maken van een kleiner pakket. Het pakket zilver begint in april.

Inschrijven voor losse programmaonderdelen is ook mogelijk. Hieronder vind je alle programma-onderdelen van dit jaar, gevolgd door de pakketkeuzes. (Binnenkort volgen de precieze data, inschrijfformulieren en locaties voor het najaar.) Neem gerust contact met ons om je wensen en doelstellingen te bespreken.

We werken op locaties die de ruimte bieden voor huiselijkheid, verdieping en plezierig samenzijn.

1. Leiderschapsreflectie-weekend

Versterk je natuurlijk leiderschap.

1-3 maart 2024, Hof van Kairos, Winterswijk

Terug naar de basis, in verbinding met jezelf, met gelijkgestemden, en daarna vanuit innerlijke rust en wijsheid je koers bepalen voor de komende periode.
Dat is ons doel voor het leiderschapsreflectie weekend in Winterswijk. Onder de verbindende leiding van Jolien Slavenburg en Sanne Vos nemen we
dit weekend een stapje terug om er vervolgens 3 vooruit te doen.

Tijdens deze tweedaagse reis zul je niet alleen ontspannen, maar ook diepgaande inzichten opdoen die een blijvende impact zullen hebben. We onderzoeken essentiële thema’s en leren je hoe je, zowel persoonlijk als professioneel meer vrijheid en lichtheid kunt ervaren in je verantwoordelijke bestaan.  Dit nieuwe perspectief zal ruimte scheppen voor het versterken van je natuurlijke leiderschapsstijl, waardoor hard werken om resultaten te behalen steeds meer tot het verleden zal behoren.

Resultaat van dit weekend:

 • Je bent weer opgeladen en weet wat er echt toe doet voor jou
 • Je hebt de voorwaarden gecreëerd om de stap(pen) te zetten die jouw moed vragen
 • Je ervaart meer (zelf)compassie, hetgeen doorwerkt in alle aspecten van je leven

“Wat je zoekt, zoekt jou”

Eendaagse Masterclass

2. Masterclass

Antwoorden vanuit de onderstroom.

11 april 2024, De Vuurvlieg, Nijmegen
follow-up online op 23 Mei 2024 van 19.30 tot 21.00 uur

Ben je klaar voor jouw volgende stap naar meer zelfkennis en groei vanuit rust en vertrouwen. En ben je bereid te onderzoeken wat er in de onderstroom speelt om die in te kunnen zetten?

 • Wil je betere keuzes leren en durven maken vanuit je innerlijk weten?
 • Op zoek naar inzichten in wat er voor jou echt toe doet?
 • Ontdekken waar jouw groei ligt voor dit moment?

Onder begeleiding van Penny Senior en Jolien Slavenburg ga je ervaren hoe de onderstroom ruimte kan krijgen in je leven en handelen. Samen aan de slag om verborgen dynamieken bloot te leggen en nieuwe inzichten te verwerven. Je vraag kan meer persoonlijk van aard zijn, bijvoorbeeld een keuze waar je voor staat of de vraag hoe je missie nog beter gestalte kan krijgen. Maar het kan ook dat er iets niet stroomt richting klanten, in een team of in de interne organisatie, waardoor jouw aanpak onvoldoende effect heeft. We werken met systemische opstellingen; een hulpmiddel om informatie boven tafel te krijgen die anders niet beschikbaar is.

 

Verruim je perspectief, overstijg beperkende patronen en neem je plek in.

Kerndag in de natuur

3. Kerndag in de natuur

In 1 dag naar de kern van je vraag, naar het antwoord én naar concrete actie

Plan zelf je datum en locatie in de zomerperiode

Vaak hebben we vragen die al een poosje sluimeren. Dat kan een koersvraag zijn, een vraag over een hardnekkig patroon of een keuze waar je voor staat. Op deze dag ga je op een dieper niveau inzicht en antwoorden vinden.

Je gaat daarvoor een dag op pad, de natuur in. Alleen. In je tas zit een dikke enveloppe, vol opdrachten die je op gezette tijden mag openen, op je telefoon de begeleidende audio’s. Een ding weet je zeker: ik ga vandaag naar de kern zodat ik antwoorden krijg waar ik wat aan heb. Op eigen kracht, zodat ik zeker weet dat het mijn inzichten zijn en niet die van iemand anders…

Werkwijze

 1. Vooraf bespreken we jouw vraag om deze te concretiseren (online of telefonisch)
 2. Je prikt een datum om op pad te gaan (kan ook in het weekend/vakantie)
 3. Je ontvangt het Kernpakket met meerdere enveloppen en een link met de audio’s die je door de dag heen leiden
 4. Eenmaal op pad, maak je per tijdstip een nieuwe envelop open met reflectievragen en het uitvoeren van onze meest beproefde opdrachten
 5. De dag sluit je af met een rustige avond thuis, zodat je alle nieuwe inzichten goed kunt laten bezinken
 6. Enkele weken na de dag volgt opnieuw een persoonlijk (telefonisch) coachgesprek
 7. Je inzichten zijn nu geconcretiseerd zodat de weg vrij is om vol vertrouwen de juiste stappen te zetten in de praktijk.

Vind in een dag wezenlijke antwoorden op jouw vraag van dat moment.

Intuïtie versneller

4. Masterclass

De intuïtieversneller

20 september 2024, Samaya Werkhoven (bij Utrecht)
follow-up (online) op 1 oktober van 20.00-21.00 uur

Als je groeit in je leiderschap, groeien je uitdagingen mee. Welke uitdagingen of keuzes vereisen momenteel jouw moed? Wil je ontdekken hoe je hierin een stap voorwaarts kunt zetten?  Dan is deze masterclass precies wat je zoekt.

Wat kun je verwachten?
Tijdens deze intensieve dag staat jouw persoonlijke vraag en casus centraal. We introduceren de Intuïtie Versneller, een praktische methode die nog niet aan bod kwam in eerdere programma’s. Deze helpt je snel inzicht te krijgen in waar je vastloopt (bijvoorbeeld in een belangrijke werkrelatie) en hoe je de verbinding met je eigen wijsheid kunt herstellen. Samen met andere deelnemers van hetzelfde kaliber verken je deze stappen en ontdek je nieuwe inzichten. Je leert helder te zien wat je eerste stap is om te zetten.

Voor wie is deze Masterclass?
Deze masterclass is bedoeld voor leiders die hun intuïtie al goed hebben ontwikkeld, maar nog niet bekend zijn met de Intuïtie Versneller. Na deze dag ben je in staat om deze methode effectief toe te passen en kun je in enkele minuten helderheid creëren in uitdagende situaties.

Groei verder in je leiderschap door je intuïtie te versnellen.

Leiderschapsweekend aan zee

5. Bewustzijnstraining Intuïtief Meesterschap

Een verdiepende reis (online)

Looptijd van 11 september- 17 december
Avondbijeenkomsten online op 
24 september, 6 november en 17 december van 19.30-21.00 uur.

Alles in het universum verandert continu en de enige die daar problemen mee heeft is de mens.

Door middel van meditatie en contemplatie op leiderschap en non-dualiteit leer je je behoefte aan controle te verminderen en verstevig je je innerlijke rust, helderheid en intuïtie.

In deze verdiepende bewustzijnstraining veranker je de zijnskwaliteiten die bij een intuïtief leider horen diep in je systeem, waardoor je wijze beslissingen kunt nemen die jou en anderen dienen.

Opzet
De training bestaat in deze periode uit 8 online lessen die je in je eigen tijd en tempo kunt volgen. Daarnaast zijn er 3 online avondbijeenkomsten waarin je actief met de stof aan de slag gaat. De cyclus van leren biedt regelmatig nieuwe meditaties en oefeningen, waardoor je continu kunt groeien in zelfbewustzijn en leiderschapspotentieel.

Met slechts een kwartier tot een half uur per keer, zul je merken dat deze beoefening een transformerend effect heeft op je leven. Het stelt je in staat om steeds meer je natuurlijke staat van zijn te ontdekken en van daaruit het verschil te maken.

“De erkenning van de onlosmakelijke samenhang tussen onszelf en de wereld vormt de basis van vernieuwend leiderschap”

Alumni Programma
Kies welk pakket het beste bij jou past.
(Doorlooptijd van 1 jaar)
ALUMNI ZILVER
(in plaats van 2.425,--)
2.220
Verrijken, verdiepen en uitgedaagd worden
 • 1-daagse Masterclass april
 • Kerndag in de Natuur zomer
 • 1-daagse Masterclass september
 • Online programma Intuïtief Meesterschap een verdiepende reis
 • Programma is inclusief tussentijdse online ondersteuning en reflectie
 • bonus: 1 Individuele coachcall, op aanvraag
ik wil ZILVER
ALUMNI GOUD (compleet)
(in plaats van 4.278,--)
3.577
Verrijken, verdiepen, uitgedaagd worden en persoonlijke grenzen verleggen
 • Individuele start-coaching
 • Leiderschapsweekend maart
 • 1-daagse Masterclass april
 • Kerndag in de Natuur zomer
 • 1-daagse Masterclass september
 • bonus: online programma Intuïtief Meesterschap, een verdiepende reis (twv 295,-)
 • Individuele slotcoaching
 • bonus: 2 individuele coachcalls, op aanvraag (twv 300,-)
 • Programma is inclusief tussentijdse online ondersteuning en reflectie
Ik ga voor GOUD!
Interesse?
Heb je nog vragen? Neem gerust even contact met ons op.

Wat klanten zeggen:

ImageImageImageImageImage
Ik geef deze leergang een 10! Sinds de leergang intuitief leiderschap geeft mijn omgeving me terug dat ik straal, zo relaxed ben, vrolijk en opgeruimd. Ik sta weer in mijn kracht.
Manon O'Connor
Manager HR bij POSG
Het zijn geen trucjes die ik heb geleerd, zoals bij andere trainingen; ik heb echt geleerd om bij mezelf te blijven, en dat geeft veel ruimte om de dingen te doen zoals ze bij me passen. De combi van kennis/theorie en persoonlijke aandacht, met veel hulpmiddelen en praktische tools maken dat ik het beoordeel met een 9.
Tanja Koenen
Manager Portfolio en Beleid bij Vivare
Vervallen in oude mechanismen kan niet meer. Dat proces werkt diep door, heel bijzonder.
Wilco Hoogeboom
directeur Conscientia
Door het opmerken en veranderen van mijn intentie, keuzes, positie en timing; ben ik daadkrachtiger leiding gaan geven, krijg ik andere responses van medewerkers en heb ik ruimte kunnen maken om iedereen meer in zijn kracht te zetten.
Saskia Niekerk
ondernemer
Tijdens het intuïtief leiderschapsprogramma heb ik mijn eigen intuïtieve kracht verder ontdekt en durf ik daarop te vertrouwen. Het programma is praktisch en verhelderend en heeft me handvatten gegeven voor alle aspecten van mijn leven. De persoonlijke coaching van Jolien heeft me enorm geholpen in dit proces.
Christel Hafmans
ondernemer