Alumni Programma

 Elders training gevolgd? Dan kan dit ook voor jou passen.

“Wees de verandering die je in de wereld wil zien gebeuren.”
Mahatma Gandhi, (Indiaas politicus 1869-1948)


Je hebt de leergang intuïtief leiderschap gevolgd of bent op een andere manier intensief  begeleid in je leiderschap. Hierdoor is het besef in je wakker gemaakt dat je in iedere omstandigheid vanuit ontspannen alertheid kunt handelen. Zo kun je precies doen wat de situatie van je vraagt. Dit zorgt ervoor dat je zoveel meer bereikt, in je leiderschap en in je privéleven. 

De grootste opgave is echter om dit besef in de drukte van je dagelijkse beslommeringen wakker te houden en daarnaar te blijven handelen.
Als de prikkel van bijeenkomsten, oefeningen en coaching wegvallen is dat vaak een hele uitdaging.

Met veel plezier maken we je daarom deelgenoot van ons alumni-programma.

Programma

De verschillende onderdelen van dit programma samen vormen een rond jaarprogramma waarin alle elementen samenkomen.  Je kunt je programma ook uit losse onderdelen samenstellen. Het totale alumni programma bestaat uit de volgende onderdelen:

  • een leiderschapsweekend in de winter
  • een tweedaagse Masterclasses in het voorjaar
  • een leiderschapsweekend in de zomer.
  • een tweedaagse Masterclasses in het najaar
  • op ieder programma volgt 3 maanden online ondersteuning zodat je de inzichten stevig verankert.
  • 2 individuele coachgesprekken

De Masterclasses zijn op onze vertrouwde plek Samaya. De eerste dag start steeds ‘s middag, zodat je in de ochtend nog kunt werken en filevrij reizen. We werken met een avondprogramma en overnachting. De tweede dag is tot 17.00 uur, waardoor je energiek het weekend of de rest van de week instapt.

De leiderschapsweekend zijn op verrassende locaties in het land. Locaties die de ruimte bieden voor verstilling, huiselijkheid, verdieping en plezierig samenzijn.

Zie hier de thema’s en data voor de eerstvolgende programma onderdelen.

Leiderschapsweekend: 5-7 maart 2021

Koers bepalen voor het nieuwe jaar

In de leergang intuïtief leiderschap is het besef dat je in iedere omstandigheid vanuit ontspannen alertheid precies kunt doen wat de situaties vraagt, in je wakker gemaakt. Dit zorgt ervoor dat je vanuit rust en vertrouwen zoveel meer bereikt, in je leiderschap en in je privé leven.
Deze leiderschapsretraite biedt je de verstilling en de handvatten om te creëren vanuit wat er voor jou en je organisatie wezenlijk toe doet en deze inzichten op alle niveaus te verankeren (mentaal, emotioneel, fysieke en intuïtief) zodat je zo in actie om kan zetten.

Deze dagen staat jouw persoonlijke proces daarin centraal.  De manier om na de winter tot bloei te brengen wat aandacht verdient, vanuit een heldere koers.

Masterclass: maandag/dinsdag 11 en 12 mei 2020
en medio mei 2021

Thema: De regie pakken, wanneer door actie en wanneer door te laten ontstaan?

Door te verstillen keer jij steeds terug naar jou kern, waardoor je een bedding kunt bieden voor jezelf en anderen. Dit is basis om met een anderen stil te staan bij wat er speelt én wat er nodig is om gezamenlijke de juiste doelen te bereiken.
De ene keer vraag dit meer doen, actief de regie nemen, de andere keer juist aandachtig aanwezig zijn bij wat er ontstaat.
Hoe bereik je impact zonder energie te verspillen?
Hoe maak je bewuster gebruik van de energie van de groep om samen verder te komen?
Daar gaan we in deze Masterclass de antwoorden op vinden.

Tijdens deze tweedaagse Masterclass zullen we ook de onzichtbare aspecten die invloed hebben op het in beweging krijgen van een systeem (organisatie,  afdeling, team, projectgroep) inzichtelijk maken. Dit helpt je om te bepalen waar jij je aandacht op richt om progressie te boeken. Zo wordt het makkelijker te bepalen waar jij je focus legt. Je kunt met meer (zelf)vertrouwen keuzes maken die dienend zijn aan het grote geheel én waar je persoonlijk achter kunt staan.

intern of extern intuïtief gericht

Leiderschapsweekend 11-13 september 2020

Vrijheid in een verantwoordelijk bestaan

Verantwoordelijk wordt vrijheid als je volledig kunt vertrouwen op je eigen keuzes. In de zomervakantie geven we vaak uiting aan ons verlangen aan vrijheid en genieten van wat dit biedt. Daarna begint het “moeten” weer.

Tijdens dit weekend duiken we de verstilling in om te onderzoeken hoe je continu vrijheid kunt ervaren in je verantwoordelijke leiderschap. Hiermee creëer je tevens een setting van eigenaarschap. Dit biedt ook je omgeving ruimte om, vanuit een gevoel van vrijheid, creatief en productief te handelen.

In de (online) ondersteuning die je naderhand ontvangt (3 maanden), waarborgen we dat je de inzichten blijft toepassen in de praktijk.

Masterclass: donderdag/vrijdag 1 en 2 oktober 2020.

Vernieuwen met creatiekracht.

We klimmen voorzichtig uit de lockdown. Noch je organisatie noch jij zelf kunnen precies op de oude voet verder.
Hoe kijk jij naar de gewenste toekomst? En aan welk aspect kan en wil je actief bijdragen, ook al is de uitkomst onzeker?

In deze verdiepende masterclass:

  • Onderzoek je wat de belangrijkste vragen zijn die in jouw context spelen en kies je er een om nader uit te werken
  • Boor je verschillende zintuigen aan om verschillende (toekomst)scenario’s te doorleven
  • Benut je je innovatie-intuïtie om antwoordrichtingen te ontdekken op de gewenste richting(en).

Kiezen

We bieden je graag een volwaardig vervolgprogramma en tevens keuzevrijheid.

Bekijk de opties via de knop. Neem gerust even contact op als je vragen hebt.

Interesse?
Heb je nog vragen? Neem gerust even contact met ons op.