Alumni Programma

“Wees de verandering die je in de wereld wil zien gebeuren.”
Mahatma Gandhi, (Indiaas politicus 1869-1948)


Je hebt de leergang intuïtief leiderschap gevolgd of bent op een andere manier intensief door Kernzaken begeleid in je leiderschap. Hierdoor is het besef in je wakker gemaakt dat je in iedere omstandigheid vanuit ontspannen alertheid kunt handelen. Zo kun je precies doen wat de situatie van je vraagt. Dit zorgt ervoor dat je zoveel meer bereikt, in je leiderschap en in je privéleven. 

De grootste opgave is echter om dit besef in de drukte van je dagelijkse beslommeringen wakker te houden en daarnaar te blijven handelen.

Als de prikkel van bijeenkomsten, oefeningen en coaching wegvallen is dat vaak een hele uitdaging.

Met veel plezier maken we je daarom deelgenoot van het alumni-programma van 2020.

 De verschillende onderdelen van dit programma samen vormen een jaarprogramma waarin alle elementen samenkomen.  Je kunt dus je programma samenstellen zoals het voor jou past. Volg daarin je intuïtie.

Programma 2020

Het alumni programma bestaat uit een Intensive in de vorm van een weekendretraite in januari met als thema Koers bepalen voor 2020. Daarna volgen twee Masterclasses met tussentijds een zomerweekendretraite. In januari 2021 staat er dan natuurlijk ook weer een retraite op het program.

Voor de Masterclasses hebben we gereserveerd op onze vertrouwde plek Samaya. De eerste dag start steeds ‘s middag, zodat je in de ochtend nog kunt werken en filevrij reizen. We werken met een avondprogramma en overnachting. De tweede dag is tot 17.00 uur, waardoor je energiek het weekend of de rest van de week instapt.

Weekendretraite: 17-19 januari 2020

Koers bepalen voor 2020

Een retreat op een prachtige verstilde plek in Nederland. Hiervoor hebben we de prachtige onlangs restaureerde Wierschuur Nieuwland in Hippolytushoef geboekt.

In de leergang is het besef dat je in iedere omstandigheid vanuit ontspannen alertheid precies kunt doen wat de situaties vraagt, in je wakker gemaakt. Dit zorgt ervoor dat je vanuit rust en vertrouwen zoveel meer bereikt, in je leiderschap en in je privé even. Deze retraite laat dit inzicht verder inklinken in je lichaam, zodat je er in lastige situaties steeds makkelijker naar terug kunt veren.

Deze dagen staat jouw persoonlijke proces daarin centraal. De beleving van de natuur, de gezamenlijke activiteiten, lichaamsgerichte oefeningen en Joliens individuele begeleiding helpen je om boven jezelf uit te stijgen en de inzichten diep te verankeren in jezelf. Een prachtig cadeau aan jezelf om 2020 continu vanuit deze energie in te stappen, waardoor je wakker, licht en daadkrachtig blijft.

Masterclass 1: maandag/dinsdag 11 en 12 mei 2020

Thema: Reageren of de regie pakken?

Actie geeft reactie, iedere keuze heeft een gevolg, dat is een universele wetmatigheid.
Soms pakken je beslissingen anders uit dan je gewenst had. Simpelweg omdat er te veel aspecten meewegen die je niet kunt waarnemen. Intuïtie kun je inzetten om hier grip op te krijgen

Tijdens deze tweedaagse masterclass gaan we die onzichtbare aspecten inzichtelijk maken. Want natuurlijk hebben die invloed op de dynamiek in het besluitvormingsproces. Dit helpt je om tot wijze besluiten te komen; besluiten die dienend zijn aan het grote geheel én waar je persoonlijk achter kunt staan.

Weekendretraite 11-13 september 2020

Vrijheid in een verantwoordelijk bestaan

Verantwoordelijk wordt vrijheid als je volledig kunt vertrouwen op je eigen keuzes.
In de zomervakantie geven we vaak uiting aan ons verlangen aan vrijheid en genieten van wat dit biedt. Daarna begint het “moeten” weer. Tijdens dit weekend duiken we de verstilling in om te onderzoeken hoe je die vrijheid kunt blijven ervaren in de verantwoordelijkheid van het dagelijks leven. Dit maakt je productiever en inspirerend voor anderen. In de ondersteuning achteraf waarborgen we dat dit weekend nog heel lang doorwerkt in je drukke bestaan.

Masterclass 2: donderdag/vrijdag 1 en 2 oktober 2020.

Thema: Veerkracht en krachtige aanwezigheid in woelige tijden

Hoe mooi is het als je ook in tijden van grote zakelijke en/of persoonlijke uitdagingen de ‘rots in de branding’ kunt zijn. Zowel voor jezelf als je omgeving. Tijdens deze dagen leer je wat je daarin verder brengt, zodat je snel terug kunt veren naar jouw natuurlijke leiderschap bij grote (en ook kleine) tegenslag.

Kiezen

We bieden je graag een volwaardig vervolgprogramma en tevens keuzevrijheid. Daarom kun je kiezen voor het totaalpakket waarin je vier keer per jaar een prachtige impuls krijgt in je intuïtieve leiderschap (natuurlijk met een mooie korting en twee coachcalsl als bonus) of de beide masterclasses met één van de retraites (ook met een mooie pakketkorting en een coachcall als bonus).

Je vindt ze hieronder op een rijtje. Neem gerust even contact op als je vragen hebt.

Variant A (in plaats van 3.706,--)
2975
Koers bepalen, regie nemen en veerkracht vergroten
 • exclusieve winterretraite januari
 • 2-daagse masterclass mei
 • 2-daagse masterclass oktober
 • bonus: 1 individuele coachcall, op aanvraag
ik wil variant a
beste keuze
COMPLEET (in plaats van 4.455,--)
3333
Koers bepalen, regie nemen, veerkracht en vrijheid vergroten
 • exclusieve winterretraite januari
 • 2-daagse masterclass mei
 • zomerretraite september
 • 2-daagse masterclass oktober
 • bonus: 2 individuele coachcalls, op aanvraag
ik wil compleet
Variant B (in plaats van 2.893,--)
2339
Regie nemen, veerkracht en vrijheid vergroten
 • 2-daagse masterclass mei
 • zomerretraite september
 • 2-daagse masterclass oktober
 • bonus: 1 individuele coachcall, op aanvraag
ik wil variant B
Interesse?
Heb je nog vragen? Neem gerust even contact met ons op.