Alumni Programma

 Elders training gevolgd? Dan zou dit ook voor jou kunnen passen.

“Wees de verandering die je in de wereld wil zien gebeuren.” Gandhi

Het vergroten van jouw bewustzijn en vaardigheid in leiderschap vraagt continu onderhoud. Het doel van dit programma is dat je steeds even opgetild wordt uit de dagelijkse hectiek om gevoed te worden in jouw intuïtieve leiderschap. Zo kun je groeien en verdiepen op jouw leiderschapsthema’s en dit toepassen in de praktijk.

Kenmerken:

 • Leren door ervaren, zodat je hele systeem het begrijpt en een dieper weten aangeboord wordt.
 • Elkaar voeden en van elkaar leren; ieder neemt een ander perspectief en deel van de puzzel mee.
 • Continu proces: we blijven je tussentijds prikkelen om inzichten te integreren in de dagelijkse praktijk. Dit middels online meetings en oefeningen via onze web academy.

Programma

De verschillende onderdelen van dit programma samen vormen samen met individuele coaching een rond jaarprogramma waarin alle elementen samenkomen.  Je kunt je programma ook uit losse onderdelen samenstellen. Neem contact met ons op voor de opties. We werken op locaties die de ruimte bieden voor verstilling, huiselijkheid, verdieping en plezierig samenzijn.

1. Meer voldoening, minder hard werken

Versterk je natuurlijk leiderschap

Hoeve Wetermans te Olst
14-16 maart 2023

Je kent ze vast, de momenten waarin je hart stroomt en alles vanzelf lijkt te gaan. Je voelt compassie voor jezelf, de ander en de situatie. Je weet innerlijk wat passend is, en bent heel duidelijk naar je omgeving. Vanuit (zelf)vertrouwen neem je besluiten en geef je richting.

Op zulke momenten neem je op natuurlijke wijze je leiderschap.In tal van situaties maakt deze liefdevolle staat van zijn, plaats voor irritatie, twijfel, onvrede of onrust. Dit heeft direct invloed op je impact. Onder deze emoties spelen altijd gevoelens van angst en schuld. Angst voor teleurstelling, verlies, falen, er niet toe te doen, waar jij dan weer verantwoordelijk voor bent (schuld!).

Resultaat van deze tweedaagse:

 • Je versterkt en verankert jouw natuurlijke staat van Zijn.
 • Je herkent sneller welke triggers jou uit die staat kunnen halen
 • Je hebt handvatten om steeds terug te veren naar je natuurlijke leiderschap
 • Je leert vrijer te worden van onderliggende angst- en schuldgevoelens.

Deze tweedaagse biedt veel ruimte voor jouw persoonlijke onderzoek op mentaal, emotioneel, fysiek en spiritueel niveau. Gerichte oefeningen, lichaamswerk en contemplaties wisselen elkaar af. Daarnaast is er ruimte voor ‘stille reflectietijd’, waardoor je de inzichten kunt laten bezinken. De prachtige locatie biedt tal van ruimte(n) om stil te staan, op te laden en stappen te zetten in dit proces. Het programma start op 14 maart in de avond en duurt tot 16 maart einde middag.

intern of extern intuïtief gericht

3. Verborgen dynamieken

Antwoorden vanuit de onderstroom

14 en 15 juni  2023 van 9.30 tot 17.00 uur, Nijmegen
5 juli van 19.30-21.00 uur online.
In dit programma krijg je tevens materiaal via onze web Academy aangereikt.

Soms wil je doelen bereiken in je bedrijf of organisatie, maar lijkt het alsof je steeds teruggetrokken wordt in het oude. Dit kan te maken hebben met iets dat blokkeert in jezelf of juist in de omgeving, het systeem. Tijdens deze Masterclass maken we die onzichtbare aspecten die invloed hebben op het bereiken van doelen zichtbaar. Denk aan samenhangen en knelpunten in jouw team(s) of organisatie. Dit helpt om te bepalen waar jij je aandacht op kunt richten om progressie te boeken. Je kunt met meer (zelf)vertrouwen keuzes maken die dienend zijn aan het grote geheel én waar je persoonlijk achter kunt staan.

Deze dagen helpen je om met meer (zelf)vertrouwen keuzes te maken die dienend zijn aan het grote geheel én waar je persoonlijk achter kunt staan. We werken met opstellingen; een hulpmiddel om informatie boven tafel te krijgen die anders niet beschikbaar is. Zo worden samenhangen en knelpunten in teams en organisaties zichtbaar en tastbaar gemaakt. Tevens is het een manier om helende bewegingen tot stand te brengen die tot op een diep niveau gevoeld en verwerkt worden.

Resultaat van deze tweedaagse:

 • Inzicht wat er nodig is om zaken weer te laten stromen in je organisatie
 • Persoonlijke, organisatorische en vakmatige problemen tijdiger herkennen en trefzeker oplossen.

4. Leiderschapsreflectie-weekend

Versterk je natuurlijk leiderschap.

1-3 maart 2024, Hof van Kairos, Winterswijk

Terug naar de basis, in verbinding met jezelf, met gelijkgestemden, en daarna vanuit innerlijke rust en wijsheid je koers bepalen voor de komende periode.
Dat is ons doel voor het leiderschapsreflectie weekend in Winterswijk. Onder de verbindende leiding van Jolien Slavenburg en Sanne Vos nemen we
dit weekend een stapje terug om er vervolgens 3 vooruit te doen.

Tijdens deze tweedaagse reis zul je niet alleen ontspannen, maar ook diepgaande inzichten opdoen die een blijvende impact zullen hebben. We onderzoeken essentiële thema’s en leren je hoe je, zowel persoonlijk als professioneel meer vrijheid en lichtheid kunt ervaren in je verantwoordelijke bestaan.  Dit nieuwe perspectief zal ruimte scheppen voor het versterken van je natuurlijke leiderschapsstijl, waardoor hard werken om resultaten te behalen steeds meer tot het verleden zal behoren.

Resultaat van dit weekend:

 • Je bent weer opgeladen en weet wat er echt te doet voor jou
 • Helderheid over jouw gewenste richting voor het komende jaar
 • Jouw helicopterview leidt tot de juiste focus en prioriteiten.
Interesse?
Heb je nog vragen? Neem gerust even contact met ons op.