Engel op aarde: een podcast van Danielle Hermeler

Laatst heb ik een ontzettend interessant gesprek gehad voor de podcast “Engel op aarde”. Deze wil ik graag met jullie delen. Niet alleen zodat jullie mijn persoonlijke ervaringen kunnen beluisteren, maar ook vanwege de waardevolle oefening die ik hierin met de luisteraar deel.

‘Hoe doe je dat? Woorden geven aan je innerlijk weten op plekken waar dat niet gemakkelijk of gebruikelijk is?’

Dit is één van de zaken die aan de orde komt in de podcast “Engel op aarde”. Hierin werd ik onlangs geïnterviewd door Daniëlle Hermeler, een gesprek waarin we echt de diepte ingingen. In dit gesprek deel ik mijn persoonlijke drijfveren, ervaringen in mijn werk en ook wat intuïtie betekent voor je persoonlijk leiderschap.

‘En hoe herken je het verschil tussen een rationele, impulsieve en intuïtieve keuze?’

Je lichaam is een fantastisch instrument om de verschillen te herkennen en je bewust te worden van waaruit je beslist.
Daarom neem ik jou in deze podcastaflevering mee in een oefening. Deze helpt jou je intuïtie beter te herkennen en aan te spreken in je (professionele) leven. Benieuwd geworden? Beluister dan zeker de podcastaflevering!

‘En als je weet, hoe communiceer je daar dan over en vindt je elkaar hierin?’

Ook dat komt aan de orde in deze aflevering van “Engel op aarde”, net als het antwoorden vinden op een (leiderschaps)vraag door naar de kern te gaan in de natuur… en nog een leuke korting als het je aanspreekt die dag te boeken deze zomer. Een wandeling door de natuur op een vrije dag of zelfs tijdens je lunchpauze doet wonderen! En al helemaal in combinatie met een goed audiofragment.

Al zin om naar buiten te gaan met je oortjes in?

Klik hier om te luisteren.

Veel plezier ermee!

Jolien helpt leiders vanuit een scherpe intuïtie de juiste beslissingen te nemen voor morgen. Zij is een ervaren coach, trainer en spreker en werkt als directeur van Kernzaken, is partner van Het Geweten van Toezicht en 51°Noord en is gastdocent op Business University Nyenrode.

Jolien