Podcast interview

‘Hoe doe je dat, woorden geven aan je innerlijk weten op plekken waar dat niet gemakkelijk of gebruikelijk is?’

Een van de zaken die aan de orde komt in de podcast “Engel op aarde”, waarin ik onlangs geïnterviewd werd door Daniëlle Hermeler. In dit gesprek deel ik mijn persoonlijke drijfveren en ervaringen in mijn werk en wat intuïtie betekent voor je persoonlijk leiderschap.

‘En hoe herken je het verschil tussen een rationele, impulsieve en intuitieve keuze?’

Je lichaam is een fantastisch instrument om de verschillen te herkennen en je bewust te worden van waaruit je beslist.
Ik neem je in deze podcast mee in een oefening, die je helpt je intuïtie beter te herkennen en aan te spreken in je (professionele) leven.

‘En als je weet, hoe communiceer je daar dan over en vindt je elkaar hierin?’

Ook dat komt aan de orde, net als het antwoorden vinden op een (leiderschaps)vraag door naar de kern te gaan in de natuur (en nog een leuke korting als het je aanspreekt die dag te boeken deze zomer).

Al zin om naar buiten te gaan met je oortjes in?

Klik hier om te luisteren.

Veel plezier ermee!

Jolien helpt leiders vanuit een scherpe intuïtie de juiste beslissingen te nemen voor morgen. Zij is een ervaren coach, trainer en spreker en werkt als directeur van Kernzaken, is partner van Het Geweten van Toezicht en 51°Noord en is gastdocent op Business University Nyenrode.

Jolien