Natuurlijk intuïtief leiderschap leiderschap, hoe veer je hier steeds naar terug?

Geweld, dreiging, het doet ons allemaal wat.
Maar de ervaring heeft je vast geleerd dat als je vanuit onmacht, irritatie of stress je leiderschap neemt, dat meestal averechts werkt.
Onder al die emoties van onvrede ligt angst ten grondslag. Angst die jij en ik liever bezweren met boosheid, een stevige mening en gerichte actie. Maar als je van betekenis wil zijn in het grotere geheel binnen jouw invloedssfeer, vraagt dat eerst terug te veren naar je natuurlijke leiderschap, en dan pas te doen. Van zijn naar doen dus.

In die natuurlijke staat van zijn blijven is levenskunst. Ook als er geen oorlog is wordt je daar honderden keren op een dag uitgehaald door gedachten die gevoelens van ongenoegen wakker maken.Wat moet je daar dan mee, met die gevoelens van onmacht en onvrede?

Om van een naar gevoel los te komen, mag je het eerst verwelkomen.

In onderstaande oefening neem ik je mee in hoe je op al die momenten van onvrede terug kunt veren.
In deze video maak ik gebruik van de #sedonamethode om je daarin te ondersteunen. Deze meditatie is geïnspireerd op het werk en bijdragen van Hale Dwoskin. Dus veel dank voor zijn wijsheid.

Ik wens je toe dat deze meditatie jou helpt om de vrede in jezelf te ervaren en vanuit jouw natuurlijke staat van zijn weer effectief leiderschap te nemen over datgene waar jij invloed op hebt. 

Lichtpuntje:

De beste manier om van een rotgevoel af te komen is het te verwelkomen.

Aan de slag?

In de leiderschapsretraite van 26-28 april 2022, ontdek je hoe je steeds vanuit innerlijke rust je leiderschap kunt nemen. Je leert gebruik maken van de Sedona methode en andere beproefde technieken om de begrijpen wat je uit die natuurlijke staat haalt en hoe je direct weer terug kunt veren naar jouw natuurlijke leiderschap. Zo kun je steeds het beste van jezelf geven.

Debbie van Cleef